Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "MotoGP" Katalonijas posmu

VSB piedāvā "MotoGP" Katalonijas posmu
Marks Markess
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 13. jūnijā, un svētdien, 14. jūnijā, "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā "MotoGP" 2015. gada sezonas septīto posmu – Katalonijas "Grand Prix" treniņbraucienu, kvalifikācijas, un GP izcīņas tiešraides. Nenokavē "MotoGP" tikai "Viasat Sport Baltic" kanālā!

Iepriekšējā "MotoGP" posmā Itālijā Horhe Lorenco izcīnīja jau trešo uzvaru pēc kārtas, pietuvojoties savam "Yamaha" komandas biedram un čempionāta līderim Valentino Rosi līdz sešu punktu attālumam. Pasaules čempions Marks Markess Mudžello trasē piedzīvoja kritienu un šobrīd kopvērtējumā ieņem piekto vietu, no Rosi atpaliekot 49 punktus. "Moto2" klases kopvērtējumā Žoanam Zarko ir 109 punktus, Tito Rabatam 78, "Moto3" klasē Denijam Kentam ir 124, Enea Bastianini 78 punkti.

Aldis Putniņš, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Iepriekšējā posmā Itālijā Horhe Lorenco neļāva triumfēt itāļu braucējiem Valentīno Rosi un Andrea Janonem, tagad laiks kārtējam posmam Spānijā, šoreiz Katalonijas trasē, un itāļiem būs iespēja atdot "parādu". Čempionāta līderis joprojām ir Valentīno Rosi, tomēr viņa pārsvars kopš Heresas posma ir strauji sarucis un "Doktors" atzina, ka ir noraizējies par komandas biedra Lorenco straujo progresu un stabilo sniegumu - trīs uzvaras pēdējos trīs posmos. Taču lielāko intrigu šobrīd čempionātā nodrošina trīs ražotāju: "Honda", "Yamaha" un "Ducati" līdzvērtīgie spēki - jebkurš no šo komandu braucējiem var stāties pirmajā starta rindā un uz goda pjedestāla.”

"MotoGP" Katalonijas "Grand Prix" kanālā VSB:
• Sestdien, 13. jūnijā, plkst. 13:30 "MotoGP" Itālijas GP. "Moto3". Kvalifikācija.
• Sestdien, 13. jūnijā, plkst. 14:25 "MotoGP" Itālijas GP. "MotoGP". 4.treniņbraucieni.
• Sestdien, 13. jūnijā, plkst. 15:05 "MotoGP" Itālijas GP. "MotoGP". Kvalifikācija.
• Sestdien, 13. jūnijā, plkst. 16:00 "MotoGP" Itālijas GP. "Moto2". Kvalifikācija.

• Svētdien, 14.jūnijā, plkst. 11:55 "MotoGP" Itālijas GP. "Moto3".
• Svētdien, 14.jūnijā, plkst. 13:15 "MotoGP" Itālijas GP. "Moto2".
• Svētdien, 14.jūnijā, plkst. 14:50 "MotoGP" Itālijas GP. "MotoGP".

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja