Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Jēkabs Rēdlihs pret Kasparu Saulieti – kurš ir zinošāks sportā?

Jānis Celmiņš

Jau rīt, 14. martā plkst. 20:45, kanālā 360TV startēs sporta erudīcijas spēles “Vai zini vairāk par Kreipānu” jaunā sezona, kurai “pie stūres sēdīsies” auto eksperts un iemīļotais raidījumu vadītājs Pauls Timrots. Skatītāju iecienītā spēle būs sarūpējusi ne tikai jaunu vadītāju un krāšņu studiju, bet arī erudītus un asprātīgus jautājumus par sportu, uz kuriem atbildes meklēs sabiedrībā zināmas personības. Skatītājiem un spēles dalībniekiem būs iespēja noskaidrot, vai viņi savās zināšanās var mēroties ar pieredzējušo sporta komentētāju Anatoliju Kreipānu, kurš būs sagatavojis arī īpaši āķīgus video jautājumus. Tāpat dalībnieku zināšanas pārbaudīs Latvijā populāri sportisti.

CIK ERUDĪTI JAUTĀJUMOS PAR SPORTU IR SAULIEŠU ĢIMENE?

Kamēr Kaspars cīnās Rīgas “Dinamo” rindās, tikmēr Katrīne fano par savu vīru un arī par basketbolu. Visvairāk Kaspars ir lepns par faktu, ka tad, kad Latvijas hokeja izlase pirmo reizi iekļuva A grupā, viņš bija daļa no komandas. Izrādās, ka arī Katrīne ir viņam līdzvērtīga komandas biedre, jo arī viņa reiz spēlējusi Latvijas izlasē – tiesa gan basketbola izlasē, kad viņai bija 13 gadi, un, jā, tas bija sen. Saviem pretiniekiem Sauliešu ģimene vēl jautru garu un lai nebēdājas, ja izrādīsies, ka Saulieši zina vairāk pareizo atbilžu!

RĒDLIHU ĢIMENI VIENO NE TIKAI MĪLESTĪBA PRET HOKEJU

Jēkabs par vienu no saviem lielākajiem panākumiem uzskata “Beanpot” titula iegūšanu hokeja turnīrā, kad vēl studēja Bostonas universitātē. Toreiz spēlējot “Bostonas Bruins” hallē viņš ar savas augstskolas komandu uzvaru izcīnījis 17 000 skatītāju priekšā. Savukārt Ieva atzīst, ka viņas iespaidīgākais sportiskais piedzīvojums bijis pasaules hokeja čempionāta vērošana Minskā. Rēdlihu ģimene saviem pretiniekiem novēl zaudēt... jo šajā spēlē visas pareizās atbildes viņi centīsies uzminēt paši!

Īpaši āķīgu jautājumu Rēdlihu ģimenei būs sagatavojis arī maratonists Valērijs Žolnerovičs – vai viņiem izdosies nosaukt amerikāņu sportisti, kura šobrīd visus spēkus velta tam, lai nabadzīgām ģimenēm palīdzētu iegūt ātrāku internetu? Uzzini jau otrdien, plkst. 20:45 kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?”

Ar ko vēl jaunajā sezonā pārsteigs sporta erudīcijas spēle “Vai zini vairāk par Kreipānu?”

Pirmajā raidījumā piedalīsies un savas zināšanas par sportu pārbaudīs dažādu jomu pārstāvji - sportisti, pavāri, bārmeņi un citi. Dalībnieki varēs savu prātu “pakutināt” ne tikai atbildot uz āķīgiem jautājumiem par basketbolu, hokeju, tenisu un citiem sporta veidiem, bet arī pierādīt savu meistarību dažādos atraktīvos uzdevumos. Būs iespēja izvelēties gan īpaši sarežģītus – 50 punktu uzdevumus, gan salīdzinoši vienkāršākus, kuri par pareizu atbildi “atnesīs”, piemēram, 10 punktus. Nespējot pašu spēkiem precīzi atbildēt uz jautājumu, dalībnieki varēs izvēlēties arī papildiespējas – minūtes pārtraukumā sazvanīties ar kādu zinošu draugu un saņemt viņa padomu, nosaukt pareizo atbildi no trim piedāvātajiem variantiem, bet izvēloties sarkano kartīti, īpaši grūtus jautājumus varēs mest kā izaicinājumu pretinieku komandai.

     [+] [-]

, 2017-03-13 16:07, pirms 7 gadiem
...labāk bez traumām un spēlēt Latvijas izlasè...tāpat skaidrs, ka neko būtisku nezin, bet ne jau tas ir galvenais viņu dzīvē ...lai guļas zem ripām, to mēs gaidām!

     [+] [-]

, 2017-03-13 16:42, pirms 7 gadiem
Nezināt beačā uzvārdu Samoilovs un 5 min stostīties ar maizes šķēli ir labs IQ

     [+] [-]

, 2017-03-13 21:12, pirms 7 gadiem
popovs rakstīja: Nezināt beačā uzvārdu Samoilovs un 5 min stostīties ar maizes šķēli ir labs IQ
Jēkabs absolvējis Bostonas universitāti, sportistu ne/zināšana TV studijā neparāda tavu IQ.

     [+] [-]

, 2017-03-13 22:46, pirms 7 gadiem
Skolas pabeigšana IQ arī neparāda

     [+] [-]

, 2017-03-13 22:58, pirms 7 gadiem
Ai, nu, nestrīdēsimies par to, ka hokejisti nav erudīti...nu, nav un punkts! ...galvenais ir , lai ir dzīves gudrība, lai audzē sliekas, brūvē alu utt...lai padomā, ko apprec ! ...nevajag precēt golddigeres, kuras jau daudzas gultas izlēkàjušas...

     [+] [-]

, 2017-03-14 11:19, pirms 7 gadiem
mammal rakstīja: Jēkabs absolvējis Bostonas universitāti, sportistu ne/zināšana TV studijā neparāda tavu IQ.
Viņš mācījās par bērnudārza un sākumskolas sporta skolotāju un pats absolvēšanas fakts nav ne IQ, ne kā cita rādītājs.

     [+] [-]

, 2017-03-14 14:22, pirms 7 gadiem
popovs rakstīja: Skolas pabeigšana IQ arī neparāda
Pēc tavas loģīkas sanak, ja cilvēks nezina par Mailiju Sairusu, tad viņam automātiski ir zems IQ ? Vot dalbajobs