Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB ekrānos Rīgas "Dinamo" spēles ar diviem Gagarina kausa ieguvējiem

Rolands Eliņš

VSB ekrānos Rīgas "Dinamo" spēles ar diviem Gagarina kausa ieguvējiem
Miķelis Rēdlihs un Lauris Dārziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šonedēļ kanāls "Viasat Sport Baltic" piedāvā Rīgas "Dinamo" spēles ar diviem Gagarina kausa ieguvējiem – Magņitogorskas "Metallurg" un Ufas "Salavat Yulaev". VSB pārraidīs arī Arta Ābola Toljati "Lada" – Zagrebas "Medveščak", Novokuzņeckas "Metallurg" – Maskavas CSKA un Habarovskas "Amur" – Maskavas CSKA spēles. Baudi KHL spēles kanālā Viasat Sport Baltic!

Rīgas "Dinamo" pirmo spēli pēc izbraukuma sērijas aizvadīs ar 2014.gada ieguvējiem Magņitogorskas "Metallurg", kurus joprojām vada leģendārais NHL treneris Maiks Kīnens. Pēdējās trijās spēlēs "Metallurg" ar 5:2 uzvarēja Bratislavas "Slovan" izbraukumā, ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Zagrebas "Medveščak" savā laukumā, kur piektdien ar 2:3 piekāpās "Slovan "hokejistiem. Ar 31 punktu "Metallurg" ieņem 7.vietu Austrumu konferences tabulā. Rīgas "Dinamo" ar 24 punktiem ieņem 12.vietu Rietumu tabulā.

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pēc trīs spēļu izbraukuma Rīgas "Dinamo" atgriezušies mājās, kur punkti nepieciešami kā ūdens tuksnesī. Tikai trīs punkti noteikti nav tas uz ko tika cerēts šajā izbraukuma sērijā, tomēr iegūt papildinājumu Rīgā būs grūti. Magņitogorskas komanda noteikti būs uzvilkusies un nikna par pēdējo zaudējumu (2:3 mājās pret "Slovan"), kas nesola vieglu dzīvi rīdziniekiem. Tomēr šķērslis nav nepārvarams, un pie labas realizācijas un disciplīnas panākums ir iespējams.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pēc spēles ar "Metallurg" rīdzinieki būs aizvadījuši tieši trešdaļu no regulārās sezonas spēļu skaita. Lai arī Rietumu konferences astoņnieks joprojām ir dažu uzvaru attālumā, komandas sniegums turpina būt nevienmērīgs. Pilnīgi noteikti, komandas potenciāls ir lielāks nekā pašreizējā vieta turnīra tabulā. Gaidām raksturu, azartu un emocionālu cīņu pret Magņitogorsku, kuru trešo sezonu vada leģendārais Maiks Kīnens. Pie viņa NHL spēlējuši Artūrs Irbe un Sandis Ozoliņš.”

KHL spēles kanālā "Viasat Sport Baltic"

DienaDatumsLaiksSpēle
Pirmdien12.oktobrī19:25Rīgas Dinamo – Magņitogorskas Metallurg
Otrdien13.oktobrī17:55Toljati Lada – Zagrebas Medveščak
Trešdien14.oktobrī19:25Rīgas Dinamo – Ufas Salavat Yulaev
Ceturtdien15.oktobrī14:55Novokuzņeckas Metallurg – Maskavas CSKA
Sestdien17.oktobrī09:55Habarovskas Amur – Maskavas CSKA

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-12 12:43, pirms 8 gadiem
Magnitka ir kausa ieguvēja tikai uz papīra
Ja ne uzpirktā Vehanena, LEV būtu čempions

     [+] [-]

, 2015-10-12 12:46, pirms 8 gadiem
Bet par DR potenciālu šaubos
Šicu atdeva, notiek kaut kādas nesaprotamas maiņas
Stabilitāte zemāka pat kā Krievijas klubos. DR var ņemt vienīgi uz stabilitātes rēķina, bet pagaidām par to nevar būt ne runas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-12 13:39, pirms 8 gadiem
Tv6 neradīs mājas spēli?