Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB šonedēļ Rīgas "Dinamo" un citas latviešu pārstāvēto KHL komandu spēles

Andrejs Siliņš

VSB šonedēļ Rīgas "Dinamo" un citas latviešu pārstāvēto KHL komandu spēles
Kristaps Sotnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Rīgas Dinamo, kā arī Mārtiņa Karsuma Maskavas Dynamo, Artūra Kuldas Helsinku Jokerit un Oskara Bārtuļa Vladivostokas Admiral Kontinentālās Hokeja līgas spēles.

Rīgas Dinamo šonedēļ Arēnā Rīga tiksies ar Omskas Avangard, Novokuzņeckas Metallurg un Oskara Bārtuļa Vladivostokas Admiral komandām. Savukārt otrdien kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs Mārtiņa Karsuma Maskavas Dynamo spēli ar Artūra Kuldas Helsinku Jokerit.

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Abu latviešu pārstāvētajām komandām ir uz ko tiekties atlikušajā sezonas daļā un rītdienas spēles nozīmīgumu nevar pārvērtēt. Jokerit lūkos uzlabot situāciju turnīra tabulā un iegūt lielāku pārsvaru cīņā par 2.vietu Rietumos, kamēr Maskavas Dynamo, kas joprojām cīnās bez Mārtiņa Karsuma, centīsies ielauzties TOP 4. Līdz šādam sasniegumam vēl ceļš ejams, bet skaidrs, ka jaunais treneris Maskavas Dynamo komandā Sergejs Oreškins grib atstāt iespaidu uz saviem darba devējiem. Redzot Maskavas Dynamo aktīvo spēli pret Rīgas Dinamo un zinot Jokerit spēles stilu, varam sagaidīt aizraujošu un cīņām bagātu maču. Domāju, ka komandas neliks mums vilties.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pirmā spēle savu skatītāju priekšā Normundam Sējējam kā komandas galvenajam trenerim. Puišiem ir par ko cīnīties šādā situācijā, neraugoties uz tabulu un punktu skaitu tajā. Sezonas gaitā rīdzinieki ir apliecinājuši, ka šai komandai ir potenciāls. Pretinieks ir viena no ātrākajām komandām līgā ar lielisku spēles organizāciju un taktisko disciplīnu. Lai Avangard pārspētu nepieciešams būs raksturs un kārtīgu vīru cīņa visas 60 minūtes.”

KHL spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

Otrdien, 12.janvārī 18:25 Maskavas Dynamo – Helsinku Jokerit
Trešdien, 13.janvārī 15:55 Magņitogorskas Metallurg – Minskas Dinamo
Trešdien, 13.janvārī 19:25 Rīgas Dinamo – Omskas Avangard
Piektdien, 15.janvārī 15:55 Ufas Salavat Yulaev – Minskas Dinamo
Sestdien, 16.janvārī 01:35 Rīgas Dinamo – Novokuzņeckas Metallurg
Svētdien, 17.janvārī 20:15 Rīgas Dinamo – Vladivostokas Admiral

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja