Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB piedāvā Eirolīgas devītās kārtas spēles

VSB piedāvā Eirolīgas devītās kārtas spēles
Ainars Bagatskis
Foto: NN-Basket

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" pārraidīs "Turkish Airlines" Eirolīgas devītās kārtas spēles: "Emporio Armani" – Jāņa Blūma "Panathinaikos", "Barcelona" – "Fenerbahce", Kazaņas "Unics" – Kauņas "Žalgiris" un "Anadolu Efes" – Ainara Bagatska "Nizhny Novgorod". Baudi basketbolu kanālā "Viasat Sport Baltic"!

Šonedēļ "Turkish Airlines" Eirolīgā Jāņa Blūma "Panathinaikos" izbraukumā tiksies ar Milānas "Emporio Armani" un Ainara Bagatska "Nizhny Novgorod", arī izbraukumā, spēlēs ar Stambulas "Anadolu Efes". Blūms palika bez punktiem pēdējās divās Eirolīgas spēlēs pret Minhenes "Bayern" un Stambulas "Fenerbahce", tāpēc jācer, ka šoreiz Latvijas izlases aizsargs palīdzēs savai komandai arī ar gūtiem punktiem. Bagatska "Nizhny Novgorod" pirmajā aplī zaudēja "Anadolu Efes" ar 66:76, un tagad, lai saglabātu cerības iekļūt TOP 16, noteikti jāgūst uzvara viesos.

Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Sezonas ievadā "Emporio Armani" demonstrēja lēnu ieskriešanos, tostarp neizdevās arī spēle pret "Panathinaikos" (63:90). Taču pēdējās spēļu kārtas norāda, ka Itālijas čempioni progresē, un Milānā gaidāma līdzīga spēkošanās. Pretējā situācijā nonācis Jānis Blūms, kurš "Panathinaikos" sastāvā aizvadīja ļoti jaudīgu sezonas sākumu, bet šobrīd pirmo reizi savā Eirolīgas karjerā punktus nav guvis vairākās spēlēs pēc kārtas. Šo sēriju ar steigu jāpārtrauc!"

Artūrs Šenhofs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Divu Eirolīgas TOP grandu duelis. "Fenerbahche" vēl saglabā teorētiskas izredzes uz pirmo vietu grupā, un pirmais solis būtu uzvara ar vismaz +2 izbraukumā pret "Barcelona". Mājiniekiem nevarēs palīdzēt Huans Karloss Navarro un Brads Olesons. Neskatoties uz šo vīru trūkumu, tas būs kvalitatīvākais šīs kārtas duelis."

Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Pēc treneru nomaiņas Kazaņas "Unics" uzvarējuši trīs spēles pēc kārtas, arī pret grupas līderiem Madrides "Real" un "Anadolu Efes". Savās mājās viņi būs favorīti un var nodrošināt vietu TOP 16 jau šonedēļ. "Žalgiris" beidzot izšķīrušies par pastiprinājumu saspēles vadītāja postenī un noslēguši līgumu ar Vilu Čeriju, kurš līdz šim spēlēja Klīvlendas "Cavaliers"."

Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: ""Anadolu Efes" pirmo reizi pēdējo septiņu gadu laikā Eirolīgas regulāro sezonu izdosies noslēgt ar lielāku uzvaru skaitu pār zaudējumiem. Savukārt Ņižņijnovgoroda šobrīd nonākusi grūtā situācijā. Lai saglabātu reālas izredzes kvalificēties TOP 16, obligāti jāuzvar, bet to jāpaveic bez komandas līdera un visas Eirolīgas rezultatīvākā spēlētāja Teilora Ročestija (vidēji 20.0 punkti spēlē) palīdzības, viņam savainojums liegs spēlēt vēl trīs nedēļas."

"Turkish Airlines" Eirolīgas spēles kanālā "Viasat Sport Baltic":
• Ceturtdien, 11.decembrī 21:40 "Emporio Armani" – "Panathinaikos"
• Ceturtdien, 11.decembrī 23:45 "Barcelona" – "Fenerbahce"
• Piektdien, 12.decembrī 17:55 Kazaņas "Unics" – Kauņas "Žalgiris"
• Piektdien, 12.decembrī 20:55 "Anadolu Efes" – "Nizhny Novgorod"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.