Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Liepiņš

Motoru rūkoņa, izturīgi sportisti un futbolistu cīņas Sportacentrs.com tiešraidēs

Motoru rūkoņa, izturīgi sportisti un futbolistu cīņas Sportacentrs.com tiešraidēs
Roberts Uldriķis
Foto: fkrfs.lv

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās sešas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.

Sestdien FK “Liepāja/Mogo” savā laukumā uzņems RFS un atklās Synottip virslīgas 18. kārtu. Šī būs treša reize, kad abas komandas tiksies savā starpā un iepriekšējās divās spēles parāka bija RFS. Abas komandas pēdējā laikā ir uzņēmušas apgriezienus - Liepājnieki ir izcīnijuši divas uzvaras pēc kārtas un atrodas otrajā vietā līgā, bet RFS pēdējas trīs spēles ir izcīnījusi divas uzvaras un vienu neizšķirtu, un pašlaik atrodas piektajā vietā virslīgā. Interesanti ir tas, ka RFS šosezon izbraukumā ir izcīnījusi vienu uzvaru un tieši pret FK “Liepāja/Mogo”.

Svētdien FK “Jelgava” tiksies ar līgas līdervienību FK “Spartaks/Jūrmala”. Jelgava sezonu uzsāka diezgan veiksmīgi, bet tagad ir manāms kritums, jo pēdējo uzvaru virslīgā Jelgava izcīnīja Jūnijā. Neveiksmīgā snieguma dēļ Jelgava ir nokritusi uz priekšpēdējo vietu līgā. Savukārt FK “Spartaks/Jūrmala” trešdien pret FK “Ventspils” piedzīvoja savu otro zaudējumu sezonā un pārtrauca 12 nezaudēto spēļu sēriju, bet tas nav pārāk ietekmējis jūrmalnieki pozīcijas tabulā un tuvāko sekotājus FK “Liepāja/Mogo” un FK “Ventspils” apsteidz par pieciem punktiem.

Savukārt vakarā “Riga” FC savā laukumā uzņems virslīgas pastarīšus FS “Metta/LU”. Abas komandas pašlaik piedzīvo trīs zaudējumu sēriju un šī būs iespēja kādai no komandām to pārtraukt. Interesanti ir tas, ka abām komandām ir sliktākais uzbrukums līgā un vidēji spēle pat nav guvušas vienus vārtus, bet FS “Metta/LU” ir arī sliktāka aizsardzība līgā un vidēji spēlē ielaiž gandrīz divus vārtus. “Riga” FC ar FS “Metta/LU” šosezon ir tikušās divas reizes un abās spēlēts neizšķirts. Visas 18. kārtas spēles būs iespējams redzēt Sportacentrs.com portālā un TV kanālā.

Jau so sestdien, Kandava Kartodromā notiks priekšpēdējais sezonas posms Latvijas čempionātā kartingā. Dalībnieki sacentīsies Latvijas čempionāta ieskaitē, Latvijas Rotax Izaicinājuma kausā, Pro-Kart kausā un LMT Autosporta Akadēmijas ieskaitē. Latvijas labākie kartinga braucēji centīsies uzlabot savas pozīcijas kopvērtējuma tabulā, jo sezonas beigas vairs nav aiz kalniem. Sacensības norisināsies trijās kārtās - kvalifikācijas braucieni, priekšfinālu braucieni un finālbraucieni. Visus braucienus varēs redzēt tiešraidē Sportacentrs.com portālā, bet kvalifikācijas braucienus un priekšfinālu braucienus varēs redzēt tiešraidē arī Sportacentrs.com TV kanāla

Šis un vēl citas sporta tiešraides varēs vērot Sportacentrs.com portālā, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā. Ieskaties tiešraižu sarakstā un izvēlies sev interesantāko.

DatumsLaiksSporta veidsSpēleTV
12.08.201710.30KartingsLatvijas čempionāts kartingāSportacentrs.com TV
12.08.201716.00FutbolsValmiera Glass Via - FK Smiltene/BJSSSportacentrs.com TV
12.08.201719.00FutbolsFK Liepāja/Mogo - RFSSportacentrs.com TV
13.08.201714.00TriatlonsEiropas kauss triatlonā junioriemSportacentrs.com TV
13.08.201716.00FutbolsFK Jelgava- FK Spartaks Jūrmala
13.08.201719.00FutbolsRiga FC - FK Metta/LUSportacentrs.com TV

Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.