Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Štrombergam domas par karjeras beigšanu aizdzinuši PČ rezultāti

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Divkārtējais olimpiskais čempions, BMX braucējs Māris Štrombergs raidījumā "Overtime TV" atklāj, ka šogad pirmo reizi pavisam nopietni pārņēmusi doma par aiziešanu no aktīvā sporta, tomēr rezultāti Pasaules čempionātā, kurā viņš apstājās jau astotdaļfinālā, esot "uzdzinuši asinis" un atgriezuši cīņas garu. Šobrīd Štrombergs trenējoties katru dienu un ir apņēmības pilns aizstāvēt olimpiskā čempiona titulu arī Rio spēlēs.

Rio Olimpiskās spēles ir arī basketbolista Kaspara Bērziņa mērķis, un ja tas netiks sasniegts, to varēšot uzskatīt par vilšanos. To Latvijas valstsvienības spēlētājs uzsvēra TV6 iknedēļas sporta apskatā "Overtime TV", kas 4.sezonu atsāk jaunā laikā.

Turpmāk Armanda Pučes, Valda Valtera un viedā Gunta vadītais raidījums TV6 ēterā būs skatāms pirmdienās 21:00, bet portālā SKATIES tas pieejams arī šobrīd.

#OvertimeTV
Vērtējums: