Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Kanālā Viasat Sport Baltic F1 piektais posms – Spānijas GP

Krišs Upenieks

Kanālā Viasat Sport Baltic F1 piektais posms – Spānijas GP
Sebastians Fetels
Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Šonedēļ, piektdien, sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic piedāvā Pirmās Formulas 2017.gada sezonas piekto posmu – Spānijas Grand Prix treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides.

Pirmajā Formulā, visbiežāk, kāds dominē. Mihaels Šūmahers. Adrians Ņūijs. Sebastians Fetels. Mercedes. Dominē čempionātos un dominē atsevišķās trasēs. Arī Barselonā, kur, piemēram, Mihaels Šūmahers uzvarējis sešas reizes, no tām četras pēc kārtas. Bet tas bija pirms vairāk kā desmit gadiem. Kopš 2007.gada NEVIENAM pilotam nav izdevies uzvarēt divas reizes. 10 sacīkstes un 10 dažādi uzvarētāji. Raikonens, Alonso, Masa, Hamiltons, Fetels, Verstapens. Varbūt Valteri Botass ir gatavs šo sarakstu papildināt?

Aldis Putniņš, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Eiropas sezona arī šogad sāksies Barselonas trasē, kur marta sākumā notika vienīgās astoņas testu dienas pirms sezonas sākuma. Pēc Krievijas GP izcīņas sacīkšu mašīnas pirmo reizi kopš sezonas sākuma beidzot ir atgriezušās komandu fabrikās, kur tiks veikti ievērojami uzlabojumi pirms Spānijas GP izcīņas.

Šajā nedēļas nogalē varēsim labi novērtēt, cik daudz tieši katra komanda ir progresējusi šajos divos mēnešos kopš Barselonas ziemas testiem. Tostarp Valteri Botasa uzvara Sočos ir ‘oficiāli’ viņu iecēlusi titula pretendentu lokā un tas mainīs arī kopējo čempionāta noskaņu, kur tagad gigantu Sebastiana Fetela un Luisa Hamiltona duelī ir parādījies trešais spēks, ar kuru jārēķinās.”

Spānijas Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic:
• Piektdien, 12.maijā, 10:55 F1 Spānijas GP 1.treniņbraucieni
• Piektdien, 12.maijā, 14:55 F1 Spānijas GP 2.treniņbraucieni
• Sestdien, 13.maijā, 11:55 F1 Spānijas GP 3.treniņbraucieni
• Sestdien, 13.maijā, 14:55 F1 Spānijas GP kvalifikācija
• Svētdien, 14.maijā, 14:50 F1 Spānijas GP

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja