Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles

VSB un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles
Ilvars Koscinkevičs

Otrdien, 11.martā, un trešdien, 12.martā, "Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēles: Madrides "Atlético" – "Milan", Minhenes "Bayern" – "Arsenal", "Barcelona" – "Manchester City" un "Paris Saint-Germain" – Leverkūzenes "Bayer 04". Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi kanālos VSB un TV6!

UEFA Čempionu līgas pirmās spēles Anglijas klubiem nebija veiksmīgas – Londonas "Arsenal" un "Manchester City" ar vienādu 0:2 savā laukumā zaudēja attiecīgi Eiropas klubu čempioniem Minhenes "Bayern" un "Barcelona" (vēl pēc nedēļas "Manchester United" arī ar 0:2 izbraukumā zaudēja "Olympiacos"). Neveiksmīgais futbola dzimtenes komandu sniegums ļāva apšaubīt pēdējos gados nostiprinājušos uzskatu, ka Anglijas Premjerlīga ir pasaulē spēcīgākā futbola līga. Skaidrs, ka angļu klubi atbildes spēlēs centīsies reabilitēties vispirms jau savu fanu acīs. Bet izdarīt to "Nou Camp" un "Allianz Arena" stadionos būs tuvu Neiespējamajai misijai. Tomēr kā mēs esam varējuši pārliecināties kino un TV ekrānos, beigu beigās iepriekš minētās misijas izrādījās iespējamas… Arī septiņas reizes Čempionu kausā/Čempionu līgā uzvarējusi "Milan" pirmajā mačā savā laukumā zaudēja Madrides "Atlético", gan tikai ar 0:1. Vispārliecinošākā uzvara pirms trim nedēļām izdevās "Paris Saint-Germain", kas Leverkūzenes "Bayer 04", atkal jau izbraukumā, uzvarēja ar 4:0.

VSB komentētājs Oskars Morozovs: ”Komandu pirmajā tikšanās reizē līdzīgā spēlē minimālu uzvaru ar 1:0 izbraukumā izcīnīja "Atletico", pateicoties Djegu Koštas 83.minūtē gūtajiem vārtiem. Madridē milāniešiem neklāsies viegli, taču 0:1 savā laukumā vēl nav mirstamā kaite, un gūstot vienus vārtus Madridē, rezultāts divu spēļu summā būs līdzīgs. Trijās Spānijas čempionāta spēlēs kopš abu komandu dueļa Milānā, "Atletico" ir izcīnījuši tikai četrus punktus no deviņiem, tabulā atpaliekot no Madrides "Real", taču apsteidzot "Barcelona". "Milan" trijās A sērijas spēlēs piedzīvojuši divus zaudējumus pret spēcīgiem pretiniekiem, un tabulā noslīdējuši uz 10.vietu. Madridiešiem savā laukumā spēlē ar "Milan" nevajadzētu sastapties ar lielām problēmām, taču kas zina, iespējams, tieši šajā spēlē milānieši visus pārsteigs.”

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: “Grūti iedomāties, kā vācu mašīna, kas nupat, nedēļas nogalē svinēja jau savu 16.uzvaru bundeslīgā pēc kārtas, var salaist visu dēlī. Turklāt vēl spēlējot savu skatītāju priekšā! Un tomēr, aizvadītā sezona, kad "Bayern" un "Arsenal" tāpat tikās astotdaļfinālā, apliecināja, ka arī "Bayern" mēdz būt vājuma brīži. Vai tāds gadīsies otrdien Minhenē?”

UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēles kanālā VSB:
• Otrdien, 11.martā 21:35 UEFA ČL. Madrides "Atlético" – "Milan"
• Otrdien, 11.martā 23:45 UEFA ČL. Minhenes "Bayern" – "Arsenal"
• Trešdien, 12.martā 21:35 UEFA ČL. "Barcelona" – "Manchester City"

UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēle kanālā TV6:
• Trešdien, 12.martā 21:40 UEFA ČL. "Paris Saint-Germain" – Leverkūzenes "Bayer 04"


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-11 11:52, pirms 10 gadiem
lai paši skatās savu VSB, plds dievam ir citas iespējas palūrēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-12 21:45, pirms 10 gadiem
sveiks rakstīja: lai paši skatās savu VSB, plds dievam ir citas iespējas palūrēt.
kur? kādas? ļoti gribas redzēt Barselona-Manchester city
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.