Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "MotoGP" devīto posmu

VSB piedāvā "MotoGP" devīto posmu
Valentino Rosi
Foto: AP/Scanpix

Piektdien, sestdien un svētdien "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā MotoGP 2015. gada sezonas devīto posmu – Vācijas "Grand Prix" treniņbraucienu, kvalifikācijas, un GP izcīņas tiešraides. Nenokavē "MotoGP" tikai "Viasat Sport Baltic" kanālā!

Pēc uzvaras Nīderlandes "Grand Prix" Asenē, Valentino Rosi pasaules čempionāta kopvērtējumā atkal palielinājis pārsvaru pār savu "Yamaha" komandas biedru Horhi Lorenco līdz desmit punktiem. Vācijā noteikti gaidāma arī ļoti nopietna abu "Honda" braucēju cīņa par uzvaru – pēdējo piecu gadu laikā Marks Markess uzvarējis divas, Dani Pedrosa trīs reizes.

Tāls Meļķis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Aizvadītie astoņi posmi un šī brīža kopvērtējums ir pamatīgi saasinājis intrigu "MotoGP" klasē. Četras fenomenālas Lorenco uzvaras pēc kārtas, tad Rosi megauzvara pār Markesu pēdējā Asenes pagriezienā... Katram no titula pretendentiem šajā sezonā ir bijuši gan vājuma, gan pacēluma mirkļi. Iespējams un cerams, ka jau šo svētdien vēsturiskā Saksenringas trase piedzīvos kārtējo bezkompromisa sacīksti, kurā par uzvaru cīnīsies Rosi, Lorenco un Markess. Turklāt iespējami mainīgie laika apstākļi liks braucējiem ar pilnu atdevi strādāt trasē jau no pirmajiem piektdienas treniņbraucieniem. "Moto3" un "Moto2" klasēs to stabilajiem līderiem Kentam un Zarko būs jāturpina pierādīt savu vadošo pozīciju pamatotību daudzajiem sāncenšiem, kuri ir tikpat ātri, bet ne tik stabili.”

Aldis Putniņš, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Pēc neviennozīmīgās uzvaras Asenes trasē Valentino Rosi dodas uz Saksenringu ar desmit punktu pārsvaru čempionāta kopvērtējumā pār savu komandas biedru Horhi Lorenco. Tieši starp abiem "Yamaha" braucējiem visdrīzāk izšķirsies šī gada čempiona tituls, tomēr Asene pierādīja, ka mūs gaida daudz vairāk intrigu nekā tikai divu komandas biedru cīņa. Marks Markess pēc paša vārdiem ir atmetis cerības uz titulu, tomēr pēc incidenta pēdējā līkumā pēdējā aplī Asenē viņš noteikti vēlas pārspēt Rosi vēl krietni vairāk nekā jebkad iepriekš. Preses konference pēc iepriekšējā posma finiša parādīja, ka arī Markess un Rosi, lai arī kā cienītu viens otru, ir nonākuši pretējās ierakumu pusēs un mums atliek cerēt, ka jau Saksenringā tas nodrošinās aizraujošu cīņu trasē. Parasti gandrīz nepieminu Dani Pedrosu, tomēr šoreiz augumā mazais spānis ir pelnījis labu vārdu - jau Asenē viņš bija ļoti ātrs, bet Saksenringā Pedrosa tradicionāli ir neapturams - četras uzvaras "MotoGP" klasē un vēl divas "250cc".”

"MotoGP" Vācijas "Grand Prix" kanālā VSB:
• Piektdien, 10. jūlijā, plkst. 10:45 "MotoGP" Vācijas GP. "MotoGP". Pirmie treniņbraucieni.
• Piektdien, 10. jūlijā, plkst. 14:05 "MotoGP" Vācijas GP. "Moto3". Otrie treniņbraucieni
• Piektdien, 10. jūlijā, plkst. 14:55 "MotoGP" Vācijas GP. "MotoGP". Otrie treniņbraucieni.
• Piektdien, 10. jūlijā, plkst. 16:00 "MotoGP" Vācijas GP. "Moto2". Otrie treniņbraucieni.

• Sestdien, 11. jūlijā, plkst. 10:45 "MotoGP" Vācijas GP. "MotoGP". Trešie treniņbraucieni.
• Sestdien, 11. jūlijā, plkst. 13:30 "MotoGP" Vācijas GP. "Moto3". Kvalifikācija.
• Sestdien, 11. jūlijā, plkst. 14:25 "MotoGP" Vācijas GP. "MotoGP". Ceturtie treniņbraucieni.
• Sestdien, 11. jūlijā, plkst. 15:05 "MotoGP" Vācijas GP. "MotoGP". Kvalifikācija.
• Sestdien, 11. jūlijā, plkst. 16:00 "MotoGP" Vācijas GP. "Moto2". Kvalifikācija.

• Svētdien, 12. jūlijā, plkst. 11:50 "MotoGP" Vācijas GP. "Moto3".
• Svētdien, 12. jūlijā, plkst. 13:10 "MotoGP" Vācijas GP. "Moto2".
• Svētdien, 12. jūlijā, plkst. 14:50 "MotoGP" Vācijas GP. "MotoGP".

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2015-07-10 11:28, pirms 9 gadiem
Gaidam Rossi vs Markez