Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Latvijas handbola izlases spēles EČ kvalifikācijā

VSB piedāvā Latvijas handbola izlases spēles EČ kvalifikācijā
Uģis Vikštrems darbā ar izlasi
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Trešdien, 10. jūnijā, un sestdien, 13. jūnijā, "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā divas pēdējās Latvijas izlases spēles Eiropas handbola čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Trešdien Latvija tiekas ar grupas līderiem Zviedrijas handbolistiem, bet sestdien mūsu komanda kvalifikācijas turnīru pabeigs ar maču pret Slovēniju. Nenokavējiet handbolu kanālā VSB!

Eiropas handbola čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlase pēdējās divas spēles aizvadīs ar 3.grupas spēcīgākajām komandām Zviedriju un Slovēniju. Abas izlases ir pasaules TOP komandas – zviedri ir olimpiskie vicečempioni, bet pirms tam arī četrkārtējie Eiropas un Pasaules čempioni, savukārt Slovēnija pēdējos divos pasaules čempionātos ierindojās attiecīgi 4. un 8. vietā.

Anatolijs Kreipāns, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Zviedru rindās ir deviņi spēlētāji no Vācijas 1.bundeslīgas klubiem, bet pārējie - no labākajiem Ungārijas, Dānijas un Zviedrijas klubiem. Nav nekādas nozīmes līdz ar to vairs spriest par to, pēc kā zviedri atbraukuši uz Dobeli - tikai pēc uzvaras, kas viņiem nodrošinās vietu finālturnīrā. Slovēņiem ir jauns galvenais treneris, savulaik viens no labākajiem spēlētājiem pasaulē Veselins Vujovičs, slovēņiem nebūs dažu pamatspēlētāju, taču viņiem ir plaša augstas klases spēlētāju izvēle, lai komandas spēks no tā īpaši nemazinātos. Latvijas izlasē pret zviedriem nespēlēs Dainis Krištopāns (nepaspēs ierasties no Kataras), toties ierindā būs viens no Vācijas 2.bundeslīgas rezultatīvākajiem spēlētājiem Aivis Jurdžs. Latvijas izlasei šajās spēlēs nav, ko zaudēt (pašreiz ar četriem punktiem esam savā grupā trešie, zviedriem – septiņi, slovēņiem – pieci punkti, bet slovākiem – nav punktu) un tamlīdzīgos gadījumos nereti arī tiek sagādāti lielākie pārsteigumi...”

Eiropas handbola čempionāta kvalifikācijas spēles kanālā VSB:
• Trešdien, 10. jūnijā 19:30 Latvija – Zviedrija
• Sestdien, 13. jūnijā 21:50 Slovēnija – Latvija

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 17:50, pirms 9 gadiem
Paldies, par kārtējo neredzēto spēli. Federācijas statūtos ierakstītais punkts "Popularizēt handbolu Latvijā" kārtējo reizi izpildīts godam.