Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Eirolīgas nākamās sezonas izlozi

VSB piedāvā Eirolīgas nākamās sezonas izlozi
Ainars Bagatskis Eirolīgas klubu trenēs trešo reizi
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Ceturtdien, 10.jūlijā, "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā "Turkish Airlines" Eirolīgas 2014/15.gada sezonas grupu izlozi. Baudi basketbolu kanālā VSB!

Pirms nepilniem diviem mēnešiem ar Telavivas "Maccabi" triumfu noslēdzās iepriekšējā Eirolīgas sezona, bet jau ceturtdien, 10.jūlijā plkst.13.00 Barselonā tiks dots starts jaunajai 58.sezonai - notiks regulārās sezonas un kvalifikācijas kārtu izloze. Tāpat kā iepriekš, Eirolīgas pamatturnīrā spēlēs 24 komandas, no kurām 23 jau ir zināmas, savukārt pēdējā tiks noskaidrota kvalifikācijas turnīrā, kurā par vietu Eirolīgā cīnīsies astoņi klubi. Regulārajā sezonā komandas tiks sadalītas četrās grupās pa sešām komandām katrā, un to sadalījums arī būs galvenais izlozes notikums. Jaunā sezona būs zīmīga ar to, ka tajā debitēs mums vairākas ļoti labi zināmas komandas – Klaipēdas "Neptunas" un Ņižņijnovgorodas klubs, kuru jaunajā sezonā trenēs Ainars Bagatskis. Abi klubi aizvietos regulāros turnīra dalībniekus Belgradas "Partizan" un Sjēnas "Montepaschi".

VSB komentētājs Edgars Buļs: “Šobrīd vēl pāragri spriest par jaunās sezonas galvenajiem favorītiem, jo aktīvi turpinās klubu komplektācija, bet visticamāk tie būs ierastie “aizdomās turamie" - spāņu grandi Madrides "Real" un "Barcelona", grieķu smagsvari "Olympiacos" un "Panathinaikos", krievu sarkanā mašīna CSKA un čempioni "Maccabi", kuri gan starpsezonā palikuši bez sava galvenā maestro Deivida Blata, kurš kļuvis par pirmo eiropieti NBA galvenā trenera amatā – Eirolīgas čempions turpmāk vadīs Klīvlendas "Cavaliers". Savukārt kvalifikācijas turnīrs Latvijas basketbola līdzjutējiem būs interesants, jo tajā trešo gadu piedalīsies "VEF Rīga". Rīdzinieki turklāt izlikti pirmajā izlozes grozā, kas pirmajā raundā dod nosacīti vājāku pretinieku - "Strasbourg" no Francijas vai "Stelmet Zielona Gora" no Polijas. Par kvalifikācijas turnīra galveno favorīti uzskatāma Kazaņas "Unics", kuri pirms diviem gadiem jau spēlēja Eirolīgā un sasniedza ¼ finālu. Kazaņieši arī izlikti pirmajā grozā, līdz ar to vefieši ar tatāriem nevar tikties ātrāk par kvalifikācijas turnīra finālspēli. Rīdzinieku uzdevums ir maksimāli labi sagatavoties turnīram, lai nostartētu labāk kā iepriekšējos gados. Un iet laukumā ar pārliecību, ka vienā spēlē viss ir iespējams, atceroties, cik grūti iepriekš šajā turnīrā ir gājis tikpat varenajam Khimki, kuri nespēja uzvarēt pēdējos divos kvalifikācijas turnīros.”

Turkish Airlines Eirolīgas 2014/15.gada sezonas grupu izloze kanālā VSB:
• Ceturtdien, 10.jūlijā 13:00 TA Eirolīga. Izloze

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2014-07-09 15:11, pirms 10 gadiem
VSB ir atslēgts lidz rudenim, jo vasarā tur vispār nav ko skatīties!

     [+] [-]

, 2014-07-09 15:15, pirms 10 gadiem
var mierīgi arī ilgāk - tikai otrdienu vakaros ČL būs jāskata netā!

sandis444444 rakstīja: VSB ir atslēgts lidz rudenim, jo vasarā tur vispār nav ko skatīties!

     [+] [-]

, 2014-07-09 15:29, pirms 10 gadiem
M I K U C I S rakstīja: var mierīgi arī ilgāk - tikai otrdienu vakaros ČL būs jāskata netā!
Nu tad jau būs ari Eirolīga, augusta beigās sākas ar PČ basketbolā ko viņi arī rādīs, kko no KHL rāda, rudenī ir vērts to kanālu pieslēgt, bet nu tagad pilnīgi jēgas nekādas no viņa!

ps: varbūt tenisu rudenī atkal parādīs, kgan diez vai..

     [+] [-]

, 2014-07-09 15:35, pirms 10 gadiem
EL un ČL tur rāda pietiekamā daudzumā. Šobrīd gan arī līdz oktobrim atslēgts VSB. Iespējams, būš arī PČ bbolā, uz kuru pieslēgties
M I K U C I S rakstīja: var mierīgi arī ilgāk - tikai otrdienu vakaros ČL būs jāskata netā!

     [+] [-]

, 2014-07-09 15:36, pirms 10 gadiem
nē, tenisu viņi beidzot arī no mājas lapas izņēmuši, lai cilvēkus nečakarētu. Ar katru dienu piedāvājums kļūst ar vien čābīgāks, lai gan gada sākumā Circenis solīja 2x plašākas programmas kā 2013.gadā.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-09 18:45, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: nē, tenisu viņi beidzot arī no mājas lapas izņēmuši, lai cilvēkus nečakarētu. Ar katru dienu piedāvājums kļūst ar vien čābīgāks, lai gan gada sākumā Circenis solīja 2x plašākas programmas kā 2013.gadā.
Skaidrs ka Olimpiāde iegrieza un šķīvīšus neviens nepirka ka plānoja Visast dāmas un kungi!

Tur arī slēpjas ir šis knapā piedāvājuma noslēpums šajā gadā