Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: GRIFFONS

Kas notiek ar Latvijas televīziju?!

Iespējams, ka sportacentrs.com šis ir apspriests vairākkārt, bet tomēr, ļoti mulsinošs man šķiet jautājums - Kam ir domāti kanāli kā LNT?

Protams, jautājums griežas ap sporta tēmu. Ja LTV7 sevi tomēr daļēji atražo (Latvijas hokeja spēles, ziemas sporta veidi, futbola mači), neskatoties uz to, ka ''LBL'' spēļu laikā tiek rādīts ''Muhtars atgriežas'', tad ar ko nodarbojas Latvijas Nacionālā Televīzija? Atceroties laikus, kad LNT translēja LBL spēles, tad kas notiek šobrīd? Vai tā ir basketbola popularizēšana, ja nacionālā čempionāta spēles var vērot tikai par maksu, un tikai vienas telekompānijas piedāvātā kanālā......
Man kā vidējās klases patērētājam nav saprotams, kādēļ Latvijas NACIONĀLĀ televīzija svarīgu sporta notikumu laikā drīkst rādīt turku/meksikāņu seriālus? Tad rodas jautājums, vai mums ir novecojusi un degradējusies tauta, ka labākus reitingus ir iespējams sasniegt ar turku impērijas mīlas stāstiem, nevis kārtīgu kapāšanos sporta laukumā? Vai arī Latvijā sporta nav, ir tikai ''dzintara dziesmas'' un meksikāņu subkultūrizpausmju vieglais porno?
Turpinot šo tēmu, atliek tikai un vienīgi cildināt sportacentrs.com, kuri bez maksas translē lērumu Latvijas sporta aktualitāšu. Tā tik turēt!


, 2017-04-09 15:27, pirms 7 gadiem
LNT ir komerctelevīzija. Ko grib, to rāda.

P.S. SC.com to nedara bez maksas. Uz šo gadu valsts piešķīra diezgan nopietnu finansējumu. Neatceros, cik tas bija, bet cipars gana solīds.
, 2017-04-09 15:47, pirms 7 gadiem
LNT-Privāta kompānija. Seriālus skatās vairāk par vietējām sporta līgām!
Sportacentrs- saņem dotāciju no valsts budžeta(1m)
, 2017-04-09 16:17, pirms 7 gadiem
Kādā sakarā Nacionālā??? LNT atšifrējas kā Latvijas Neatkarīgā Televīzija.
Un kā jau teica - tas ir komerckanāls un rāda to, kur vairāk var nopelnīt ar reklāmām, jeb kam ir augstāki reitingi.. Un arī patiesībā pieejams tikai maksas pakās, tiesa visiem operatoriem.
, 2017-04-09 17:47, pirms 7 gadiem
Vakar visp., ieslēdzu LTV7 - florbols.
, 2017-04-09 18:02, pirms 7 gadiem
Cilvēki vēl aizvien dzīvo padomju laikos, kad valsts televīzijai bija galvenā noteikšana - ko, kam un cik rādīt.

Rāda to ko grib, precīzāk, to, ko cilvēki skatās un kur var iespraust vairāk dārgas reklāmas. Vidēja līmeņa ziepene tāpat būs daudz plašāka patēriņa produkts nekā kaut kāds vietējais čempionāts dajebkurā sporta veidā.

Civilizētā pasaulē sports jau sen ir komerckanālu jājamzirdziņš un nacionālā televīzija rāda tikai OS, PK un tādus raidījumus.

Savukārt par sportu kopumā - TV ir sen noiet etaps un tie, kas to lieto var vainot paši sevi. Interneta televīzija un kaut vai pat tie paši nelegālie strīmi tāpat ir 100 soļus priekšā jebkuram TV piedāvājumam.
, 2017-04-09 18:25, pirms 7 gadiem
OS jau arī sāk pāriet uz komercTV(Vācija,Zviedrija,Igaunija,Lietuva u.c.)
, 2017-04-09 20:22, pirms 7 gadiem
Kardināls rakstīja: Civilizētā pasaulē sports jau sen ir komerckanālu jājamzirdziņš un nacionālā televīzija rāda tikai OS, PK un tādus raidījumus.
bez tam mūsdienās Latvijā 10 reizes vairāk atmaksājas strīmu sportacentrā palaist priekš tiem 10 cilvēkiem kam tas interesē kā taisīt TV translāciju... Jo te nav tirgus, sevišķi vēl laižot kaut kādus vietējo čempju mačus, tas nekad neatmaksāsies. Tas interesē 10 cilvēkiem. Jau 90tajos valsts par to piemaksāja, tagad nekas nav mainījies. Komerctelevīzijas nerāda neko tāpēc, ka vienkārši tas neatmaksājas un tiešām ziepeni palaist reitingu un izmaksu ziņā ir labāk kā rādīt kaut kādus LBL vai futbola Virslīgu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-04-09 20:35, pirms 7 gadiem
Bez tam sportakentaura kanāls tagad ar visā valstī ir bezmaksas apraidē tā, ka...
, 2017-04-10 16:03, pirms 7 gadiem
Paldies sakiet Best4 sport un Sportacentrs TV.Neredzu jēgu Basi skatīt 4 veidos,4 kanālos.
, 2017-04-10 22:33, pirms 7 gadiem
GRIFFONS kārtīgi izblamējās ar savu nezināšanu.
"Latvijas Nacionālā Televīzija"
, 2017-04-15 18:27, pirms 7 gadiem
Best4 sport ka viņi dzīvo? Kas ir sponsors, jo ir skaidrs ka tas ir bezpeļnas subjekts, ar SC arī ir skaidrs valsts nauda.
, 2017-04-16 13:14, pirms 7 gadiem
To turku seriālu nerāda tikai LNT, tam ir milzīgs reitings trešdaļpasaules, visur kur rāda, tā ka salīdzinājums ..hm hm..
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.