Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Liepiņš

Plašs sporta veidu klāsts Sportacentrs.com nedēļas nogales tiešraidēs

Plašs sporta veidu klāsts Sportacentrs.com nedēļas nogales tiešraidēs
Kaspars Gorkšs
Foto: Jeļizaveta Iļjina/Riga FC

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 14 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.

Latvijas Synottip virslīgas sezona palēnām tuvojas noslēgumam un jau šo sestdien sāksies virslīgas 21.kārta. Virslīgas līderi FK “Spartaks Jūrmala” savā laukumā uzņems līgas labāko aizsardzības komandu FK “Ventspils”. Pēc neveiksmīga sezonas sākuma FK “Ventspils” ir atkopusies un pašlaik atrodas ceturtajā vietā līga, un par trīs punktiem atpaliek no FK “Liepāja” un “Riga” FC. Jāpiemin, ka “Riga” FC ir aizvadījusi par vienu spēli vairāk nekā FK “Ventspils”. Savukārt, FK “Spartaks Jūrmala” diezgan stabili ieņem pirmo vietu līgā un par septiņiem punktiem apsteidz FK “Liepāja”, kuri ir aizvadījuši par vienu spēli vairāk. Šī būs trešā reize, kad abas komandas tiksies savā starpā un vienreiz ir spēlēts neizšķirts, un vienreiz uzvaru svinēja FK “Ventspils”. Jāpiebilst, ka FK “Spartaks Jūrmala” šosezon tā arī nav uzlauzusi FK “Ventspils” aizsardzību.

Dienas otrajā spēlē virslīgas pastarīte FS “Metta/LU” savā laukuma uzņems FK “Liepāja/Mogo”. FS “Metta” šosezon nav izdevies stabili nospēlēt aizsardzība, kas lielā mēra vainojams pie tā, ka pašlaik komanda atrodas pēdējā vietā līgā. Ar ielaistiem 32 vārtiem jeb vidēji 1,88 vārtiem spēlē FS “Metta/LU” ir vissliktākā aizsardzība līgā. Pēdējo uzvaru FS “Metta/LU” izcīnīja pirms gandrīz diviem mēnešiem un tieši pret FK “Liepāja/Mogo”. Abas komandas šosezon ir tikušās divas reizes un abas komandas vienreiz ir izcīnījušas uzvaru.

Virslīgas 21.kārtu noslēgs RFS ar FK “Jelgava”. FK “Jelgava” ir aizvadījusi ļoti neveiksmīgu vasaru. Pēdējo uzvaru virslīgā jelgavnieki izcīnīja Jūnijā, kad pārspēja FS “Metta/LU”. Kopš tās spēles jelgavnieki ir izcīnījusi tikai divus punktus. Savukārt RFS spēlē diezgan veiksmīgi un iepriekšējā kārtā uzvarēja FK “Ventspils” vienību. Pašlaik RFS ieņem piekto vietu līga un par vienu punktu atpaliekot no FK Ventspils un par četriem punktiem atpaliekot no “Riga” FC un FK “Liepāja/Mogo”. FK “Jelgava” un RFS šosezon ir tikušās divas reizes un vienreiz uzvaru svinēja jelgavnieku un vienreiz tik spēlēts neizšķirts. Visas spēles varēs redzēt tiešraidē Sportacentrs.com portālā.

Šajā nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā centrā jau 12.reizi norisināsies Liepājas Olimpiskā centra organizētais basketbola turnīrs “LOC CUP 2017” profesionālām vīriešu komandām. Šogad turnīrs būs pārstāvēts ar tādiem pazīstamiem Latvijas treneriem kā Roberts Štelmahers, Artūrs Štālbergs, Jānis Gailītis, Nikolajs Mazurs un Agris Galvanovskis. Turnīrā piedalīsies deviņas komandas no četrām valstīm, kuras savas cīņas aizvadīs trīs apakšgrupās pa trijām komandām. A grupā spēlēs mājinieki “Betsafe/Liepāja”, Igaunijas čempionvienība “Kalev/Cramo” un Nikolaja Mazura vadītā Krievijas VTB līgas komanda BC “Parma”. B grupā sacentīsies pašreizējie Latvijas vicečempioni BK "Ventspils" ar tās galveno treneri Robertu Štelmaheru vadībā, kā arī liepājnieka Artūra Štālberga vadītā “Lietkabelis” vienība no Lietuvas un Krievijas VTB līgas komanda BC “Enisey”, kuru vada Liepājā labi zināmais treneris Oļegs Okulovs. Savukārt C grupā startēs pašreizējie Latvijas čempioni “VEF Rīga” ar tās galveno treneri Jāni Gailīti priekšgalā, bet Igauniju pārstāvēs tās bronzas medaļnieki “TU/Rock”. Tāpat C grupā spēlēs arī Krievijas Superlīgas komanda BC “Samara”. Sestdien skaties tiešraidē Sportacentrs.com portālā, kā “VEF Rīga” cīnīsies ar igauņu vienību BC “Tartu”. Savukārt svētdien notiks izšķirošās cīņas par vietu sadalījumu turnīrā. Spēli par bronzu un zeltu varēs redzēt arī tiešraidē Sportacentrs.com TV kanālā.

Šis un vēl citas sporta tiešraides varēs vērot Sportacentrs.com portālā, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā. Ieskaties tiešraižu sarakstā un izvēlies sev interesantāko.

DatumsLaiksSporta veidsSpēleTV
09.09.201712.30DaiļslidošanaISU Junior Grand PrixSportacentrs.com TV
09.09.201714.00FutbolsRīgas Futbola skola - Parnu JK
09.09.201714.00FutbolsRTU FC/Skonto Academy - FK Auda
09.09.201715.00FutbolsFK Spartaks Jūrmala - FK Ventspils
09.09.201716.00HokejsHK Kurbads - HK MogoSportacentrs.com TV
09.09.201717.00FutbolsFK Metta/LU - FK Liepāja/Mogo
09.09.201720.00FlorbolsLatvija - Somija U23Sportacentrs.com TV
09.09.201720.30BasketbolsVEF Rīga - BC Tartu
10.09.201710.30BasketbolsLOC kauss spēle par 7.- 8. vietu
10.09.201712.45BasketbolsLOC kauss spēle par 5.- 6. vietu
10.09.201714.00FlorbolsLatvija - Igaunija
10.09.201715.00BasketbolsLOC kauss spēle par 3.vietuSportacentrs.com TV
10.09.201717.00FutbolsRFS - FK Jelgava
10.09.201717.15BasketbolsLOC kauss finālsSportacentrs.com TV

Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.