Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

VSB rādīs "Dinamo" spēles ar "Metallurg" un "Traktor", kā arī KHL Zvaigžņu spēli

VSB rādīs "Dinamo" spēles ar "Metallurg" un "Traktor", kā arī KHL Zvaigžņu spēli
Sandis Ozoliņš un Miks Indrašis
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Šonedēļ „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) pārraidīs piecas Kontinentālās Hokeja Līgas regulārās sezonas spēles un KHL Zvaigžņu spēli. Rīgas Dinamo izbraukumā spēlēs ar Magņitogorskas Metallurg un Čeļabinskas Traktor, bet jau šodien VSB piedāvā Doņeckas Donbass un Maskavas Spartak spēli. Rīt Kazaņas Ak Bars spēlēs ar Astanas Barys un trešdien Maskavas Spartak ar Zagrebas Medveščak. Savukārt sestdien VSB pārraidīs KHL Zvaigžņu spēli.

Rīgas Dinamo turpina četru spēļu izbraukuma sēriju un trešajā mačā Magņitogorskā tiksies ar vietējo Metallurg. Oktobra vidū Rīgā Dinamo Maika Kīnena komandu uzvarēja ar 3:2 – pagarinājuma 3.minūtē uzvaras vārtus guva Vitālijs Pavlovs. Austrumu konferences tabulā Metallurg ieņem 3.vietu, tikai par punktu atpaliekot no Astanas Barys un par pieciem punktiem no Kazaņas Ak Bars.

Sestdien VSB piedāvā sesto KHL Zvaigžņu spēli. Pēc Maskavas, Minskas, Sanktpēterburgas Rīgas un Čeļabinskas, šogad lielākās KHL zvaigznes pulcēsies Bratislavā. Rietumu konferences sākuma sastāvā iebalsots arī Rīgas Dinamo kapteinis Sandis Ozoliņš, bet uzbrukumā iekļauts arī Marcels Hosa. Pirmajās divās KHL Zvaigžņu spēlēs Krievijas Zvaigznes spēlēja ar Pasaules Zvaigznēm un abas reizes zaudēja – 6:7 un 8:11. Nākamās trīs reizes spēles formāts bija Rietumu Zvaigznes pret Austrumu Zvaigznēm. Visas trīs reizes pārāki bija Austrumi – 18:16, 15:11 un 18:11.

Magņitogorskā mūsējos sagaida Maika Kīnena komanda, kas gadu iesākusi ar divām pārliecinošām uzvarām un pēdējo deviņu spēļu laikā šī vienība zaudējusi tikai reizi. VSB komentētajs Jānis Vuguls: “Magņitogorskā mūsējos sagaida Maika Kīnena komanda, kas gadu iesākusi ar divām pārliecinošām uzvarām un pēdējo deviņu spēļu laikā šī vienība zaudējusi tikai reizi. Pretinieku pirmās maiņas spēlētāji Mozjakins, Kolaržs un Zaripovs ir trīs rezultatīvākie hokejisti līgā, kurus apturēt spējušas tikai dažas komandas. Pirmajā savstarpējā spēlē Rīgā, mūsējie izcīnīja rakstura uzvaru ar 3:2 pagarinājumā, atrodoties iedzinējos 0:2 vēl trešajā periodā.”

Šonedēļ VSB piedāvā arī Doņeckas Donbass – Maskavas Spartak, Kazaņas Ak Bars – Astanas Barys un Maskavas Spartak – Zagrebas Medveščak spēles.

KHL spēles komentēs Jānis Vuguls, Aivars Zahārovs, Toms Prāmnieks un Oļegs Sorokins.

KHL spēles kanālā VSB

Pirmdien, 6.janvārī 18:55 KHL. Doņeckas Donbass – Maskavas Spartak
Otrdien, 7.janvārī 12:55 KHL. Magņitogorskas Metallurg – Rīgas Dinamo
Otrdien, 7.janvārī 15:25 KHL. Kazaņas Ak Bars – Astanas Barys
Trešdien, 8.janvārī 14:55 KHL. Maskavas Spartak – Zagrebas Medveščak
Ceturtdien, 9.janvārī 14:55 KHL. Čeļabinskas Traktor – Rīgas Dinamo
Sestdien, 11.janvārī 21:30 KHL Zvaigžņu spēle. Meistarības konkursi
Sestdien, 11.janvārī 22:40 KHL Zvaigžņu spēle


, 2014-01-06 19:00, pirms 10 gadiem
Nesaprotu kāpēc šāds raksts. It kā viņi varētu nerādīt, viņiem taču ir līgums un jārāda visu sezonu, par to tā kā nevajadzētu katru nedēļu paziņot. Par AllStar game arī liekas, ka tas būtu pašsaprotami, ka vajadzētu rādīt.
, 2014-01-06 19:15, pirms 10 gadiem
Zachītis rakstīja: Nesaprotu kāpēc šāds raksts. It kā viņi varētu nerādīt, viņiem taču ir līgums un jārāda visu sezonu, par to tā kā nevajadzētu katru nedēļu paziņot. Par AllStar game arī liekas, ka tas būtu pašsaprotami, ka vajadzētu rādīt.
VSB reklaama
, 2014-01-06 19:38, pirms 10 gadiem
Zachītis rakstīja: Nesaprotu kāpēc šāds raksts. It kā viņi varētu nerādīt, viņiem taču ir līgums un jārāda visu sezonu, par to tā kā nevajadzētu katru nedēļu paziņot. Par AllStar game arī liekas, ka tas būtu pašsaprotami, ka vajadzētu rādīt.
Varbūt kādam vēl radīsies šaubas un uzslēdzis tv6 pārsteigts skatīsies, kādēļ neko no hokeja nerāda
, 2014-01-06 20:12, pirms 10 gadiem
Lai tas viasats iet ellē ar saviem Dinamo un Mači Zvezd!! Saprot, ka neviens nepērk to sūdu un maksā visiem, lai ieliek visādus rakstiņus!!
, 2014-01-06 21:19, pirms 10 gadiem
Daudzi rada pi*uku VSB !!!
, 2014-01-07 01:06, pirms 10 gadiem
VSB rulēē
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.