Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Viasat Sport Baltic" piedāvā Anglijas Premjerlīgas 11.kārtas spēles

"Viasat Sport Baltic" piedāvā Anglijas Premjerlīgas 11.kārtas spēles
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgas 11.kārtas spēles: Manchester City – Middlesbrough, Chelse – Everton, Arsenal – Tottenham Hotspur, Liverpool – Watford, Leicester City – West Bromwich Albion, Hull City – Southampton un Swansea City – Manchester City.

Anglijas Premjerlīgā pēc desmit kārtām Manchester City, Arsenal un Liverpool ir 23 punkti, Chelsea atpaliek par vienu un Tottenham Hotspur par 2 punktiem. Kārtas centrālajā mačā tiksies divas no TOP 5 komandām - Arsenal savā Emirates stadionā uzņems Tottenham Hotspur. Pārējās trīs komandas no pirmā piecinieka spēlēs savā laukumā - Manchester City ar Middlesbrough, Liverpool ar Watford un Chelsea ar Everton.

Aivars Zaharovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Sestdien Chelsea tiksies ar Everton un mēģinās turpināt savu teicamo sniegumu, kas ļāvis izcīnīt jau četras sausās uzvaras pēc kārtas - tostarp sagraujot čempionus Lesteras City un principiālos pretiniekus Mančestras United. Everton pēc sekmīgā sezonas sākuma bija iestājusies krīze, tomēr iepriekšējā mačā izdevās gūt uzvaru un nostiprināties sestajā pozīcijā. Lai kā arī censtos Everton, nedomāju, ka viņiem ir izredzes uz trīs punktiem pret titula tīkotājiem Chelsea. Maksimums, ko Everton var iegūt Stamford Bridge stadionā, ir viens punkts, ko liverpūlieši varēs uzskatīt par teicamu rezultātu."

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
““Ziemeļlondonas derbijs būs 11.kārtas centrālā spēle! Pagājušajā sezonā Premjerlīgā abos mačos tika fiksēts rezultatīvs neizšķirts un diezin vai arī šoreiz komandas mūs atstās tukšā. Arsenal šobrīd ir uz viļņa. Pozitīvās emocijas noteikti bagātina kvalificēšanās UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēlēm jau 17. sezonu pēc kārtas! Tikmēr Tottenham Hotspur trāpījusi bedrē – lai arī ir vienīgā, kas Premjerlīgā šosezon vēl nav zaudējusi, metot visus turnīrus vienā katlā, tā nav uzvarējusi jau sešās spēlēs pēc kārtas. Īpaši sāpīgs bija zaudējums trešdien Wembley stadionā Bayer 04 futbolistiem, kas sašķobījis komandas izredzes tikt Čempionu līgas astotdaļfinālā!”

Aivars Zaharovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pēc nesekmīgā sezonas sākuma čempioni Lesteras City pamazām atgūstas, un šajā kārtā ir labas iespējas situāciju turnīra tabulā uzlabot vēl vairāk. Vestbromvičas Albion jau piecus mačus ir bez uzvarām un maz ticams, ka spēs atņemt punktus čempioniem. Lesterai, neskatoties uz dažu līderu traumām, ir jāuzvar un jātuvojas Eirokausu zonai."

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Ar Southampton kā ar kaķi - met, cik gribi, vienmēr nokrīt uz kājām. Jau kuro sezonu svētie pārdod savus labākos spēlētājus, šogad arī treneri nomainījuši, taču komanda atkal ir pirmajā desmitniekā. Arī Hull City ir nomainījuši treneri, taču komandas problēmas šī maiņa nav atrisinājusi - tīģeri atrodas izkrišanas trijniekā, un, ja neuzlabos sniegumu, būs viena no tām komandām, kas cīnīsies par izdzīvošanu. Premjerlīgā Hull City Svētos nekad nav uzvarējuši, un pēdējā uzvara savstarpējā spēlē izcīnīta pirms astoņiem ar pusi gadiem. Ja mājinieki uzvarēs, tas drīzāk būs pārsteigums, ne likumsakarība."

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Nedienas turpina vajāt Manchester United, kas ceturtdien cieta zaudējumu Turcijā UEFA Eiropas līgas spēlē un pēc garā lidojuma būs spiesta doties vēl uz Velsu, kur Swansea City visu nedēļu to vien darījusi, kā gatavojās šai spēlei. No otras puses, Mančestras komandai spēle pret vēl vieniem šīs sezonas Premjerlīgas neveiksminiekiem ir tieši laikā. Swansea City, kas ieņem pirmspēdējo vietu, savu vienīgo uzvaru šajā Anglijas čempionāta sezonā izcīnīja turnīra 1. kārtā... Un tā ir komanda, kas vēl pagājušās sezonas ievadā pabija labāko četriniekā!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

Sestdien, 5.novembrī 16:55 Manchester City – Middlesbrough
Sestdien, 5.novembrī 19:25 Chelsea – Everton
Svētdien, 6.novembrī 13:55 Arsenal – Tottenham Hotspur
Svētdien, 6.novembrī 16:10 Liverpool – Watford
Svētdien, 6.novembrī 18:25 Leicester City – West Bromwich Albion
Svētdien, 6.novembrī 20:30 Hull City – Southampton
Svētdien, 6.novembrī 22:20 Swansea City – Manchester United

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja


, 2016-11-05 11:10, pirms 7 gadiem
Kas notiek??? Kur informācija par spēlēm, kam būtu jānotiek Latvijā šodien???
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.