Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Kanāls VSB piedāvā Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēli ar "Lada"

Andrejs Siliņš

Šodien, 5.augustā, kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Rīgas Dinamo izbraukuma spēli ar Arta Ābola vadīto Toljati Lada. Viasat Sport Baltic pārraidīs arī Hantimansijskas Yugra – Novosibirskas Sibir, Čeļabinskas Traktor – Helsinku Jokerit.

Rīgas Dinamo šonedēļ Kontinentālajā Hokeja līgā aizvadīs trīs izbraukuma spēles ar Austrumu konferences komandām – pirmdien izbraukumā ar Arta Ābola vadīto Toljati Lada. Lada ar 8 punktiem Austrumos ieņem pēdējo 14.vietu, Neftekhimik ar 27 punktiem ir 7.vietā, un Traktor ar 21 punktu – 10.vietā. Rīgas Dinamo pirms spēles ar Lada 16 spēlēs izcīnījusi 21 punktu un ieņem 11.vietu Rietumu konferencē.

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Rīgas Dinamo šī ir teicama iespēja pagarināt uzvaru sēriju un pietuvoties kārotajam astotniekam Rietumu konferencē, taču šis uzdevums nebūt nav tik viegls kā izskatās uz papīra. Lai arī Lada ir zaudējusi deviņus mačus pēc kārtas, pēdējās cīņās Arta Ābola vadītā komanda izskatās tīri labi, un kādu brīdi neveiksmju sērijai ir jābeidzas. Jācer, ka tas nenotiks šodien, jo favorītu lomā tomēr ir Dinamo. Ja izdosies labi nospēlēt nevienādos sastāvos un izmantot savas iespējas pie pretinieku vārtiem, tad rīdzinieku trešā uzvara pēc kārtas neizpaliks.”

KHL spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

• Pirmdien, 5.oktobrī 17:55 Toljati Lada – Rīgas Dinamo
• Otrdien, 6.oktobrī 16:55 Hantimansijskas Yugra – Novosibirskas Sibir
• Trešdien, 7.oktobrī 16:55 Čeļabinskas Traktor – Helsinku Jokerit

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja