Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB un TV6 piedāvā Čempionu līgas finālu

VSB un TV6 piedāvā Čempionu līgas finālu
Lionels Mesi un Neimārs
Foto: SIPA/Scanpix

Sestdien, 6. jūnijā, "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas finālu starp Spānijas "Barcelona" un Itālijas Turīnas "Juventus". Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi kanālos VSB un TV6!

Sestdien Berlīnes Olimpiskajā stadionā notiks Eiropas klubu futbola gada svarīgākā spēle - UEFA Čempionu līgas finālā "Barcelona" tiksies ar Turīnas "Juventus" futbolistiem. Pusfinālos "Barcelona" divu spēļu ar 5:3 summā uzvarēja Minhenes "Bayern", bet "Juventus" ar 3:2 pārspēja Madrides "Real". "Barcelona" Eiropas Čempionu kausā/Čempionu līgā uzvarējusi četras reizes, "Juventus" divas reizes. "Barcelona" pēdējo kontinenta titulu izcīnīja 2011. gadā, kad Spānijas klubs finālā uzvarēja "Manchester United". Turīnas "Juventus" savu otro titulu izcīnīja 1996. gadā, kad finālā pārspēja Amsterdamas "Ajax".

Jānis Vuguls, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: “Viens no gada gaidītākajiem notikumiem sportā ir klāt! Šogad Čempionu līgas fināls pilnībā atbilst turnīra nosaukumam – gan "Barcelona", gan arī "Juventus" maijā triumfēja nacionālajos čempionātos saviem trofeju skapjiem pievienojot kārtējo zeltu. Abas ir komandas ar spilgtu un atšķirīgu identitāti Eiropas futbola kartē. Radošu uzbrukuma futbolu demonstrējošā "Barcelona" ar supertrio Neimārs-Mesi-Svaress smailē tiek uzskatīti par spēles favorītiem, tomēr viņiem būs ļoti nopietni jārēķinās ar pieredzējušo un kaujinieciski noskaņoto itāļu "mafiju”. "Juventus" liek pretī vienu no visu laiku labākajiem vārtsargiem Bufonu, vidējās līnijas burvi Pirlo, bijušās Mančestras zvaigznes Evrā un Tevesu, kā arī daudzas citas spilgtas futbola laukumu personības. Vienā spēlē izšķirošu lomu var nospēlēt arī treneru taktiskās viltības. Sestdienas vakaru rezervējam futbolam!”

UEFA Čempionu līgas fināls kanālā VSB:
• Piektdien, 5. jūnijā 19:15 Komandu treniņi un preses konferences
• Sestdien, 6. jūnijā 21:35 "Barcelona" – Turīnas "Juventus"

UEFA Čempionu līgas fināls kanālā TV6:
• Sestdien, 6. jūnijā 21:30 "Barcelona" – Turīnas "Juventus"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

  +2 [+] [-]

, 2015-06-05 15:57, pirms 9 gadiem
Juve , Juve, Juve !

  -1 [+] [-]

, 2015-06-05 16:14, pirms 9 gadiem
Komentēs Vuguls???

Tas ir pipec...

  +1 [+] [-]

, 2015-06-05 16:31, pirms 9 gadiem
Makans rakstīja: Komentēs Vuguls???

Tas ir pipec...
Tieši tā, varēja tak ielikt Koscinkeviču...