Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Elīza Tīruma un viņas māsas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Soču olimpiādes medaļniece Elīza Tīruma norāda, ka Olimpiskajās spēlēs sasniegtais rezultāts ir visas ģimenes nopelns. Un kā nu ne, ja ģimenē ir četras māsas un trīs no tām - godalgotas kamaniņu braucējas.

TV6 iknedēļas sporta apskats "Overtime TV" pulcinājis Tīrumu saimes divas kamaniņu braucējas un kalnu slēpotāju, lai runātu par lomu sadalījumu ģimenē, noskaidrotu kura ir talantīgākā un kura strādīgākā, kā arī tuvplānā skatītu kā notiek trases izbraukšana domās.

Tāpat šonedēļ "Overtime TV" viesojas Latvijas handbola izlases vārtsargs Helmuts Tihanovs, kurš atklāj bīstamību ar ko ik brīdi jāsaskaras viņa pozīcijas spēlētājam spēles laikā.

Savukārt, nupat Saeimas deputāta zvērestu nodevušais Mārtiņš Bondars atminas jaunības dienas, kas pavadītas profesionāla basketbolista ādā un norāda uz dīvainībām Valda Valtera kā trenera darbā.

Tas un daudz kas cits jau šovakar 22:05 kanālā TV6 un TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums: +1

  +2 [+] [-]

, 2014-11-04 19:22, pirms 9 gadiem
ceru ka guntis izkaartos kailu sesiju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja