Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

"Viasat Sport Baltic" sporta lielsezonu atklāj ar grandiozu notikumu - "EuroBasket 2015"

Rolands Eliņš

"Viasat Sport Baltic" sporta lielsezonu atklāj ar grandiozu notikumu - "EuroBasket 2015"
Toms Circenis un Edgars Šneps

Šajā sporta sezonā "Viasat Sport Baltic" ir īpaši parūpējies par basketbola faniem, jo "Viasat Sport Baltic" "EuroBasket 2015" ietvaros piedāvās vairāk kā 30 spēļu tiešraides, bet sezonas turpinājumā piedāvās tiešraides no vēl vairākiem svarīgiem sporta notikumiem.

Šodien notika Viasat Sport Baltic jaunās sporta lielsezonas atklāšanas pasākums, kurā Viasat Sport Baltic programmu direktors Toms Circenis paziņoja par sezonas svarīgākajiem notikumiem un iegādātajām sporta tiesībām, savukārt Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Šneps atklāja kādi pārsteigumi skatītājiem tiks sagādāti EuroBasket 2015 laikā. Viasat Sport Baltic kanāls arī šogad saviem skatītājiem un Latvijas sporta faniem piedāvās sekot līdzi ne tikai EuroBasket 2015, bet arī tādiem nozīmīgiem un aizraujošiem sporta notikumiem kā Kontinentālā Hokeja līga, Riodežaneiro Olimpiskās spēles, Anglijas futbola Premjerlīga un citiem spraigiem sporta notikumiem.

Toms Circenis, Viasat Sport Baltic programmu direktors: „Viasat Sport Baltic nodrošina nozīmīgāko sporta notikumu translācijas visā Baltijā. Šo gadu laikā esam rādījuši dažādus aizraujošus un ļoti svarīgus sporta pasākumus. Šo sezonu uzsākam ar sporta notikumu, kas Latvijā notiek tikai otro reizi, pirmo reizi tas bija 1937.gadā. Tāpēc šis ir ļoti nozīmīgi gan mums, gan visiem basketbola faniem – EuroBasket 2015, kas sāksies jau rīt, 5.septembrī! Šis ir īpašs pasākums, jo Rīgā tiekas visas Baltijas valstu izlases!

Šo sezona iesākām arī ar Kontinentālo hokeja līgu, ar spēkpilnām Rīgas Dinamo spēlēm. Arī futbola fani var sarosīties, jo jau pavisam drīz sāksies UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs! Pašlaik Viasat Sport Baltic sporta tiesību sarakstā ir iekļauti iecienītākie sporta veidi Latvijā un Baltijā, kuriem ir liels pulks līdzjutēju. Viasat Sport Baltic translēto sporta pārraižu daudzums un to daudzveidība Baltijas valstīs ir nepārspēta, noslēgtie sporta tiesību līgumi nostiprina Viasat Sport Baltic kanāla pozīciju.”

Edgars Šneps, EuroBasket pārstāvis un Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs: „Ar Viasat Sporta Baltic starpniecību basketbola cienītāji redzēs aizraujošas spēles Berlīnē, Zagrebā, Monpeljē un Lillē, kā arī būs iespēja sekot notikumiem Arēnā Rīga, ja kaut kādu iemeslu dēļ nevarēsit būt klāt šajā notikumā. Savukārt visus Arēna Rīga apmeklētājus aicinu uz spēlēm doties laikus. Īpaši pirmajā dienā, lai bez lieka stresa noorientētos satiksmes organizācijā, izietu drošības kontroli un izbaudītu basketbola svētku gaisotni.”

EuroBasket 2015 spēļu kalendārs pieejams šeit: Viasat.lv

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2015-09-04 20:54, pirms 9 gadiem
Cerams ka lielaako dalju speeles komentees Maaris Lindenbaums un Madars Bergmanis..Tieshaam basketbolu zinoshi un dziives gudri komenteetaaji.

     [+] [-]

, 2015-09-04 21:27, pirms 9 gadiem
VSB sporta lielsezona jau kuro gadu bez tenisa? Vai tiešām nevarēja sakārtot šo jautājumu lai vissmaz Masters turnīrus parādītu?

     [+] [-]

, 2015-09-04 23:07, pirms 9 gadiem
Šim čempionātam neslikta alternatīva ir fiba pass livebasketball.tv, jo var redzēt visas spēles un vienlaicīgi četras.
Kas attiecas uz tenisu, tad iespējams jautājums naudā, jo Fiba pass uz mēnesi nopirkt maksā lētāk, nekā ATP live videotranslācijas uz vienu dienu (6 eiro pret 8 eiro).

     [+] [-]

, 2015-09-04 23:08, pirms 9 gadiem
Piekrītu, ka programma varēja būt vēl pilnvērtīgāka. Tomēr diezgan liela samaksa par šo vienu kanālu jāatdod, salīdzinot ar citiem Latvijā pieejamajiem.