Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB kanālā Nitišs, Baumanis un rallijkrosa čempionāta piektais posms

VSB kanālā Nitišs, Baumanis un rallijkrosa čempionāta piektais posms
Reinis Nitišs
Foto: Reinisnitiss.com

Šonedēļ "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā pasaules čempionāta rallijkrosā 5.posmu Holji trasē Zviedrijā. Pēc četriem pasaules čempionāta posmiem Reinis Nitišs ir pārliecinošs līderis SUPERCAR klasē, bet Jānis Baumanis ir ceturtais SUPER1600 klasē. Nenokavējiet rallijkrosu tikai kanālā VSB!

Savas komandas "Olsbergs MSE" mājvietā Holji trasē Zviedrijā Reinis Nitišs ierodas kā pārliecinošs Pasaules čempionāta līderis SUPERCAR klasē – Reinim ir 96, komandas biedram Andreasam Bakerudam 82 un 2003.gada pasaules čempionam rallijā Peteram Solbergam 80 punkti. Iepriekšējā posmā Somijā Nitišs stipra lietus laikā finālā finišēja trešais, piekāpjoties Taneram Faustam un Bakerudam. SUPER1600 klasē Jānis Baumanis Somijā finišēja otrais, pakāpjoties uz 4.vietu kopvērtējumā.

VSB komentētājs Aldis Putniņš: “Uz Zviedrijas posmu Holji trasē Reinis Nitišs jau dodas kā pārliecinošs čempionāta līderis (96 punkti) – līdzšinējās sacensībās izcīnīta uzvara, divas trešās vietas un septītā pozīcija. Tas nozīmē, ka jau šobrīd gan Reinim pašam, gan viņa komandai, gan arī mums visiem viņa līdzjutējiem mērķis uz šo sezonu ir skaidrs - čempiona tituls jau debijas gadā. Zviedrijā konkurence būs nežēlīga un uz starta Supercar klasē izies līdz šim lielākais dalībnieku skaits - 42, tomēr sīvākās cīņas Reinim būs ar kopvērtējuma tuvākajiem sāncenšiem Peteru Solbergu (80 punkti) un komandas biedru Andreasu Bakerudu (82 punkti). Turklāt nevar aizmirst, ka šis posms būs māju sacīkste Reiņa komandai Olsbergs MSE.”

Pasaules čempionāts rallijkrosā kanālā VSB:
• Svētdien, 6.jūlijā 17:00 PČ rallijkrosā. 5.posms.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2014-07-06 17:27, pirms 10 gadiem
Ir svētdiena, 6. jūlijs pulksten 17:26. Nekāda rallijkrosa pa sapuvušo VSB NAV. Meļi riktīgie.