Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

"Viasat Sport Baltic" arī šosezon piedāvās Dimanta līgas translācijas

Rolands Eliņš

"Viasat Sport Baltic" arī šosezon piedāvās Dimanta līgas translācijas
Elaine Tompsone
Foto: AFP/Scanpix

Piektdien, 5.maijā, kanāls Viasat Sport Baltic sāks pārraidīt Dimanta līgas vieglatlētikā jaunās sezonas sacensības, no kurām pirmais posms notiks Kataras galvaspilsētā Dohā.Nenokavē Dimanta līgu ekskluzīvi kanālā Viasat Sport Baltic!

Piektdien Kataras galvaspilsētā Dohā ar pirmo no kopumā 14 posmiem startē 2017.gada Dimanta līgas sacensības vieglatlētikā. Dalībnieku sastāvs šoreiz būs ļoti spēcīgs - dažādās disciplīnās redzēsim 16 olimpiskos un pasaules čempionus un vēl teju 30 olimpisko spēļu un pasaules čempionātu medaļniekus! Doha augstākā līmeņa sportistus uzņems jau astoto gadu pēc kārtas. Lai arī par atlētu sportisko formu šobrīd runāt vēl pāragri, Kataras galvaspilsētā skatītājiem būs garantētas vairākas aizraujošas un principiālās cīņas - 200 metros sievietēm sacentīsies Dafne Shipersa no Nīderlandes un jamaikiete Elaine Tompsone. Kārtslēkšanas sektorā atkal sīvi spēkosies grieķiete Katerina Stefanidi un Kubas sportiste Jarisleja Silva, savukārt savu skatītāju priekšā centīsies nepievilt augstlēcējs Mutass Essa Baršims un pirmā un pagaidām vienīgā Kataras olimpiskā čempione skrējēja Ruta Džebeta. Starp daudzajiem citiem izcilniekiem jāpiemin arī skrējēja Genzebe Dibaba, kura šosezon vairāk pievērsīsies īsākai distancei kā parasti, proti, 800 metriem, kuros līdz šim dominē Kastera Semenja.

Pēteris Siksnis, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Pagājušās sezonas kopvērtējuma uzvarētāja šķēpmešanā Madara Palameika pašreiz aizvada treniņnometni ASV un cīņu par titulu aizstāvēšanu sāks Dimanta līgas trešajā posmā Jūdžinā, kad arī plānotas pirmās sacīkstes šķēpmetējām. Atšķirībā no pagājušās sezonas, kad Latviju Dimanta līgā regulāri pārstāvēja tikai Palameika un epizodiski arī dažos posmos vēl viena šķēpmetēja Līna Mūze un šķēpmetējs Zigismunds Sirmais, kā arī kārtslēcējs Mareks Ārents, šogad mūsu valsti varētu pārstāvēt plašāks sportistu loks. Piemēram, skrējēji Līga Velvere un Dmitrijs Jurkevičs vai, iespējams, uzaicinājumu uz kādu no posiem varētu saņemt arī kārtslēcējs Pauls Pujāts un tāllēcējs un trīssoļlēcējs Elvijs Misāns.

Salīdzinot ar pagājušo gadu, šosezon ir nedaudz izmainīts sacensību kalendārs, taču tradicionāli Dimanta līgas fināli būs vien vasaras beigās ar finālposmiem Cīrihē un Briselē. Pirmajā DL posmā Dohā paredzētas sacensības septiņās disciplīnās vīriešiem (100m, 400m, 1500, 3000m, augstlēkšana, trīssolis, šķēps) un sešās disciplīnā sievietēm (200m, 800, 100m/b, 3000 m kavēkļi, kārtslēkšana, lode).2017.gada sezonas Dimanta līgas kalendārā trīs posmi paredzēti maijā (Dohā, Šanhajā un Jūdžinā) un trīs jūnijā (Romā, Oslo un Stokholmā), pieci posmi plānoti jūlijā (Parīzē, Lozannā, Londonā, Rabātā un Monako), divi augustā (Birminghemā un Cīrihē), bet noslēdzošais posms paredzēts 1.septembrī Briselē!"

Dimanta līga vieglatlētikā kanālā Viasat Sport Baltic:

• Piektdien, 5.maijā 19:40Dimanta līga vieglatlētikā. Doha

Papildu informācija:
Līna Kārkliņa Viasat sabiedrisko attiecībuspeciāliste

  +3 [+] [-]

, 2017-05-03 18:45, pirms 7 gadiem
Solīts makā nekrīt!
Vakar arī bija paredzēta MR unAtletico spēles tiešraide! Ko tobrīd raidīja VSB? Kaut kādu turku bimbambolu! Kauns! Pazūd jebkāda pacietība pret šo dārgāko maksas kompāniju.Beigsies līgums,tad jātinās prom no šiem žuļikiem!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-03 18:48, pirms 7 gadiem
Pilnīgi piekrītu. Arī vakar biju ļoti vīlies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-05-03 19:19, pirms 7 gadiem
Uz TV6 nevarēja pārcelt..