Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Huks pret Arslanu par WBO titulu kanālā VSB

Huks pret Arslanu par WBO titulu kanālā VSB
Marko Huks
Foto: thefightnetwork.com

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) pārraidīs serbu izcelsmes vācieša Marko Huka cīņu, aizstāvot Pasaules Boksa Organizācijas (WBO) titulu 1.smagajā svarā, ar turku izcelsmes vācieti Firatu Arslanu. Pārraides sākums 3. novembrī 24:00 ekskluzīvi kanālā VSB.

Marko Huks pret Firatu Arslanu

Marko Huks līdz 18 gadu vecumam vairāk nodarbojās ar pilna kontakta kikboksu, kur Serbijā dzimušajam vācietim bija labi panākumi. Tomēr Marko pieņēma lēmumu pilnībā pievērsties boksam. Savu pirmo zaudējumu serbu vācietis piedzīvoja tikai 20 profesionālajā cīņā, piekāpjoties amerikānim Stīvam Kaningemam. Savu pirmo pasaules čempiona titulu 1.smagajā svarā Huks izcīnīja 2009.gadā, pēc punktiem uzvarot argentīnieti Viktoru Emilio Ramiresu. Savu WBO titulu Marko aizstāvējis jau deviņas reizes, pēdējā mačā cīnoties neizšķirti ar Anglijas bokseri Olu Afolabi. Karjeras laikā Huks uzvarējis 34 cīņās no 36 un reizi cīnījies neizšķirti.

Turku izcelsmes vācu bokseris Firats Arslans atšķirībā no Huka jau piedzima Vācijā, Bavārijas pilsētā Frīdbergā. Savā pēdējā cīņā šīgada maijā Arslans cīnījā neizšķirti ar krievu Aleksandru Aleksejevu. Vēl pēdējo divu gadu laikā Arslans trīs reizes ar tehnisko nokautu uzvarējis argentīnieti Orlando Antonio Fariasu un divus čehus - Ļubošu Šudu un Mihalu Bilaku. Arslans profesionālajā ringā aizvadījis 38 cīņas, no kurām uzvarējis 31 un 2 cīnījies neizšķirti. Boksa cīņu latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Elvis Mihaiļenko un Aivars Zahārovs.

Uzvarēs Marko Huks

Elvis Mihaiļenko par cīņu: “Es domāju ka uzvarēs Marko Huks, kurš ir svaigāks un motivētāks. Iepriekšējā cīņa, Hukam bija ar Anglijas bokseri Afolabi, kas beidzās neizšķirti, bet ar ko pietika, lai vācietis saglabātu savu titulu. Nu un pirms tam zaudējums smagsvaram Povetkinam, kur Hukam varbūt nebija lielas izredzes uzvarēt, toties tā bija laba algas diena. Arslans nav slikts bokseris un cīnījies ar labiem pretiniekiem, bet viņam ir 42 gadi. Ja Arslans noturēsies pirmos raundus, par ko es neesmu pārliecināts, viņam var parādīties iespējas. Hukam joprojām ir maniere līst pretiniekam virsū ar augsti paceltu galvu, un ja Arslans šādā brīdī labi trāpīs, Huks var krist un vairs nepiecelties. Bet vinnēt pēc punktiem Arslanam īsti variantu nav.”

Cīņa par pasaules čempiona titulu kanālā VSB:
Sestdien, 3.novembrī 24:00 WBA Interkontinentālā smagsvaru titula cīņa K.Konseisao – D.Dirks un WBO titula cīņa 1.smagajā svarā. M.Huks – F.Arslans


, 2012-11-02 14:22, pirms 11 gadiem
Nomet kāds info, ja zin kur vel bez VSB vares rezet - netā vai Boets mož rādīs?
, 2012-11-02 16:27, pirms 11 gadiem
Ja netaa tad vipbox vai sportlemon
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.