Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvās Eirolīgas mačus: Strēlnieks pret Vecvagaru, Bertāns pret "Olympiacos"

Rolands Eliņš

VSB piedāvās Eirolīgas mačus: Strēlnieks pret Vecvagaru, Bertāns pret "Olympiacos"
Jānis Strēlnieks
Foto: Brose Baskets

Šonedēļ Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas TOP 16 devītās kārtas spēles: Madrides Real – Maskavas CSKA, Maskavas apgabala Khimki – Barcelona, Malagas Unicaja – Panathinaikos, Kaspara Vecvagara Kauņas Žalgiris – Jāņa Strēlnieka Brose Baskets un Olympiacos – Dāvja Bertāna Laboral Kutxa. Baudi basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

Jau trešo nedēļu pēc kārtas Turkish Airlines Eirolīgas TOP 16 būs latviešu basketbolistu derbijs - Kaspara Vecvagara Kauņas Žalgiris savā laukumā tiksies ar Jāņa Strēlnieka Brose Baskets. Pirmā apļa spēlē ar pārliecinošu 96:63 uzvarēja Brose Baskets. Trešā Eirolīgas latvieša Dāvja Bertāna Laboral Kutxa izbraukumā tiksies ar Pireju Olympiacos.

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Pēdējos gados Eiropas basketbolā nav rezultatīvāku komandu par Madrides Real un CSKA. Sarežģītā situācija F grupā piešķir spēlei īpašu vērtību. Turklāt abas komandas pašreiz ir labā stāvoklī - CSKA uzvarējuši 4 Eirolīgas spēles pēc kārtas, Real pēdējo trīs nedēļu laikā izcīnījuši divas vērtīgas uzvaras viesos un vēl Spānijas Karaļa kausu. Arī savainoto spēlētāju skaits ir mazinājies abiem sāncenšiem.”

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Pēc sekmīgā TOP 16 sākuma, Khimki turpinājumā zaudējuši trīs spēles un ieslīguši savā garākajā neveiksmju sērijā šosezon. Savukārt Barcelona pirmo reizi kopš novembra beigām beidzot Eirolīgā uzvarējuši vismaz divas spēles pēc kārtas. Tā rezultātā, šobrīd abas komandas turnīra tabulā ir kaimiņienes. Jādomā, ka abām pretiniecēm vieta ceturtdaļfinālā nepietiks, tāpēc cīņa solās būt sevišķi spraiga!”

Guntars Jonāns, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Malagas Unicaja jārevanšejas par zaudējumu Panathinaikos pirmajā tikšanās reizē un jācenšas pārtraukt piecu zaudējumu sērija. Panathinaikos, savukārt, ir uz 4 uzvaru sērijas vilļņa un turpina nostiprināties play off pozīcijās. Abas komandas ir starp vadošajam Eirolīgā pēc aizsardzības rādītājiem, bet Unicaja, traumu paplucinātais sastāvs, neļauj demonstrēt labāko sniegumu uzbrukumā. Vai Huanam Plazam izdosies savās mājās noskaņot savu komandu un apspēlēt Aleksandru Džordževiču, to rādīs ceturtdienas vakars.”

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Kopš visa Eirolīgā spēlējošā latviešu trijotne atguvusi veselību, regulāri iespējams vērot viņu savstarpējos dueļus. Šoreiz tuvāk mājām pie Kaspara Vecvagara viesosies Jānis Strēlnieks. Talsinieka pozīcijas Vācijas čempionu komandā vienmēr bijušas stabilas, bet Vecvagaram uzlikts nākamais pārbaudījums – jauns konkurents cīņā par minūtēm laukumā.”

Guntars Jonāns, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Olympiacos un Laboral Kutxa šī būs ceturtā tikšanās reize šosezon šīm komadām. Šobrīd sērijā vadībā ar 2:1 ir Grieķijas klubs. Laboral Kutxa atrodas F grupas pirmajā vietā, bet Olympiacos priekšpēdējā, apsteidzot tikai Žalgiri . Laboral demonstrē labu uzbrukuma basketbolu un ir izcīnījusi jau piecas uzvaras pēc kārtas, bet Olympiacos bruņojas , lai pārtrauktu divu zaudējumu sēriju un turpinātu cīņu par play off. Kurai komandai izdosies labāk izspēlēt savus trumpjus, to redzēsim piektdienas spēlē.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic

DienaDatumsLaiksSpēle
Trešdien2.martā21:40Madrides Real – Maskavas CSKA
Ceturtdien3.martā18:55Maskavas apg. Khimki – Barcelona
Ceturtdien3.martā21:40Malagas Unicaja – Panathinaikos
Piektdien4.martā19:40Kauņas Žalgiris – Brose Baskets
Piektdien4.martā21:40Olympiacos – Laboral Kutxa

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja