Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Anglijas Premjerlīgas līderu cīņas un Dienvidvelsas derbijs VSB tiešraidēs

Anglijas Premjerlīgas līderu cīņas un Dienvidvelsas derbijs VSB tiešraidēs
Ilvars Koscinkevičs

Sestdien, 2.novembrī, un svētdien, 3.novembrī, "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā četras Anglijas Premjerlīgas 10.kārtas spēles – "Fulham" pret "Manchester United", "Arsenal" pret "Liverpool", "Cardiff City" pret "Swansea City" un "Everton" pret "Tottenham Hotspur". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā VSB!

Sestdienas vakarā Londonā, "Emirates" stadionā savā starpā spēlēs Anglijas Premjerlīgas līderes - "Arsenal" un "Liverpool". Londonas klubs pēc zaudējuma pirmajā kārtā savā laukumā "Aston Villa" 1:3, nākamajās astoņās spēlēs ir izcīnījis septiņas uzvaras un tikai reizi spēlējis neizšķirti izbraukumā ar "West Bromwich Albion". Pēdējā spēlē "Arsenal" izbraukumā ar 2:0 uzvarēja "Crystal Palace". Arī "Liverpool" šosezon Premjerlīgā zaudējuši tikai reizi – 5.kārtā savā laukumā "Southampton". Pēdējā kārtā Brendona Rodžersa klubs savā "Anfield" stadionā ar 4:1 sagrāva "West Bromwich Albion" – vienīgo klubu, kas šosezon apbēdinājis "Arsenal". Pārējās VSB piedāvātajās spēlēs "Fulham" tiksies ar "Manchester United", "Cardiff City" ar "Swansea City" un "Everton" ar "Tottenham Hotspur".

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: "Kurš to būtu domājis, ka "Arsenal" un "Liverpool" tiekoties Premjerlīgas 10. kārtā, tās to darīs līdervienību statusā... Ja uzvarēs laukuma saimnieki, tie vēl vairāk nostiprināsies tabulas galvgalī, ja viesi – būs līderu maiņa. Uzbrukumā par abām šīm vienībām šosezon vairāk zibeņojusi tikai "Manchester City", tā kā šajā ziņā spēle "Emirates" stadionā varētu iet augstos toņos. Olivjē Žirū un Mesuts Ezils pret Luisu Svaresu un Danielu Staridžu – to nedrīkst laist garām!

VSB komentētājs Jānis Vuguls: "Vēsturisks brīdis Velsai un īpašs notikums britu futbolam, jo pirmo reizi šo divu nesamierināmo pretinieku derbijs notiks Anglijas futbola augstākajā līmenī. Dienvidvelsas derbijs ir viens no visprincipiālākajiem un niknākajiem dueļiem Anglijas futbolā un komandu savstarpēji mači allaž ir bijuši ļoti emocionāli un nereti beigušies ar vērienīgiem fanu grautiņiem. Kārtas centrālais notikums, kur sagaidāma bezkompromisa kauja par katru laukuma metru. Komandu šīs sezonas rezultātiem un vietām turnīra tabulā šajā kontekstā ir dziļi pakārtota nozīme."

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Sestdien, 2.novembrī 16:55 Anglijas Premjerlīga. "Fulham" – "Manchester United"
• Sestdien, 2.novembrī 19:25 Anglijas Premjerlīga. "Arsenal" – Liverpool"
• Svētdien, 3.novembrī 17:55 Anglijas Premjerlīga. "Cardiff City" – Swansea City"
• Svētdien, 3.novembrī 23:00 Anglijas Premjerlīga. "Everton" – Tottenham Hotspur"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.