Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Pasaules kausa spīdvejā finālu

VSB piedāvā Pasaules kausa spīdvejā finālu
Dārsijs Vords
Foto: www.skysports.com

Sestdien, 2.augustā, "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Pasaules kausa finālu spīdvejā. Bidgoščas trekā Polijā četras izlases sacentīsies par galveno komandu trofeju spīdvejā - Dānija, Lielbritānija, Austrālija un treka saimniece Polija. Nenokavējiet spīdveju tikai kanālā "Viasat Sport Baltic”!

Kopš 2001.gada labākās spīdveja izlases par Pasaules kausu sacenšas līdzšinējā formātā. 13 gadu laikā Polijas izlase Pasaules kausu izcīnījusi 6, Dānija 3, Austrālija un Zviedrija pa 2 reizēm. Šīgada finālā no līdzšinējām uzvarētājām nepiedalīsies vienīgi Zviedrijas spīdvejisti. Polijas komanda līdzdalību finālā nodrošināja kā treka saimniece, Lielbritānija un Dānija uzvarēja pusfinālos, bet Austrālija pēdējo ceļazīmi ieguva izslēgšanas braucienos (race-off). Pagājušajā gadā Pasaules kausu izcīnīja Polija, kas finālā Prāgas Marketa stadionā pārspēja Dānijas, Austrālijas un Čehijas komandas.

VSB komentētājs Anatolijs Kreipāns: “Pasaules kausa finālā spīdvejā 2.augustā "Polonia" stadionā Bidgoščā tiksies Polijas, Dānijas, Lielbritānijas un Austrālijas izlases. Pašreiz trofeja ir poļu īpašumā un viņi cer to saglabāt vēl uz gadu, taču lieli iebildumi šajā sakarā būs gan dāņiem, gan austrāliešiem, arī briti, iekļuvuši finālā pēc četru gadu pārtraukuma, negribēs palikt ārpus trijnieka. Dānijas izlases rindās finālā iekļausies arī Nikijs Pedersens un Nīlss Kristians Iversens, savukārt Austrālijai jau race-off jeb pēdējās cerības finālā sekmīgi brauca un ļoti lielā mērā komandas iekļūšanu finālā sekmēja 2012.gada pasaules čempions Kriss Holders. Briti pusfināla sastāvu nemainīs, bet poļi savu kvartetu vēl nav nosaukuši - paredzams, ka tajā būs Pjotrs Protasevičs, Jaroslavs Hampels, Kšištofs Kaspžaks un... Uz ceturto vietu ir vismaz trīs kandidāti. Šogad finālā nav izteikta favorīta un tas 348 m garajā Bidgoščas mototrekā sola ļoti aizraujošus 20 braucienus.”

Pasaules kauss spīdvejā kanālā VSB:
• Sestdien, 2.augustā 20:00 Pasaules kauss spīdvejā. Fināls.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja