Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionātu hokejā varēs skatīties arī mobilajā telefonā

Rolands Eliņš

Šogad visas Latvijas hokeja izlases spēles varēs skatīties arī telefonā un planšetē mobilajā televīzijā LMT Straume. Tāpat LMT klienti varēs vērot arī Pasaules čempionāta hokejā ceturtdaļfinālu, pusfinālu un finālu tiešraides, kā arī jauna formāta TV Hokeja studiju.

Pirmo reizi televīzijas Hokeja studija, kurā Armands Puče un Oļegs Sorokins analizēs Latvijas izlases spēles, atradīsies lielveikalā – LMT mobilā satura centrā t/c Spice. No LMT centra tiks pārraidītas visas Hokeja studijas tiešraides jeb straumes. Papildus jau ierastajam TV Hokeja studijas formātam, ko redzēsim TV3, ekskluzīvi tikai LMT Straumē visi varēs skatīties padziļinātu spēles analīzi, ekspertu diskusiju ar īpašajiem studijas viesiem, kā arī uzzināt citus pasaules čempionāta jaunumus.

LMT prezidents Juris Binde: „Hokejs ir populārākais saturs LMT Straumē, jo Latvijā ir aizrautīgākie hokeja līdzjutēji, kas grib sekot līdzi mūsu hokejistu spēlei neatkarīgi no laika un vietas, kur viņi atrodas. Viedtālruņu skaits gada laikā strauji audzis un šobrīd jau gandrīz miljons Latvijas iedzīvotājiem ir viedtālrunis jeb sava mobilās televīzijas iekārta. Līdz ar to šogad noteikti būs rekordaugsts skatītāju skaits, kuri hokejam sekos līdzi arī savā telefonā.”

LMT Straume ir mobilās televīzijas lietotne, kas pieejama arī interneta vietnē straume.lmt.lv. To var skatīties gan telefonā, gan planšetē, gan datorā, gan arī televizorā ar interneta pieslēgumu. Līdz ar ātrgaitas mobilā interneta 4G attīstību tagad mobilajos telefonos ērti var pārlūkot arī video saturu tiešraidē augstā kvalitātē. LMT Straumē ir tiešraides jeb straumes gan sporta, gan kultūras un izklaides pasākumiem, gan arī konferencēm un citiem aktuālajiem notikumiem valstī. Daļa satura ir pieejama arī video arhīvā. LMT Straumē ir iespēja arī atzīmēt sev interesējošās satura tēmas, lai nepalaistu garām aktuālās tiešraides.

     [+] [-]

, 2015-05-01 11:11, pirms 9 gadiem
Vēl neuzkrītošāk laikam nevarēja pareklamēt

  +1 [+] [-]

, 2015-05-01 11:38, pirms 9 gadiem
Bac,un tikai lmt klienti

     [+] [-]

, 2015-05-01 12:02, pirms 9 gadiem
nokačājam torrent stream controller un uzliekam mīksto LMT
60 + sporta kanāli un vēl simtiem citu ļoti labā kvalitātē
vienīgais gan nebūs LV komentētāji...

     [+] [-]

, 2015-05-01 12:18, pirms 9 gadiem
visas čempionāta spēles tiks strīmotas arī youtube

     [+] [-]

, 2015-05-01 15:00, pirms 9 gadiem
Un tējkannā?

     [+] [-]

, 2015-05-01 16:15, pirms 9 gadiem
LMT tāds bagātnieku klubiņš vien ir