Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB piedāvā Ventspils un Šauļu otro cīņu BBL finālā

VSB piedāvā Ventspils un Šauļu otro cīņu BBL finālā
Roberts Štelmahers
Foto: bkjekabpils.lv

Trešdien, 1. aprīlī, "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" pārraidīs Baltijas Basketbola līgas fināla atbildes spēli starp "Ventspils" un "Šiauliai" basketbolistiem. Baudi basketbolu kanālā "Viasat Sport Baltic" jau šodien plkst.18:25!

Pirmajā finālspēlē Latvijas čempioni "Ventspils" BBL pagājušās sezonas spēcīgāko klubu "Šiauliai" uzvarēja ar 70:68. Rezultatīvākais spēlētājs "Ventspils" kluba rindās bija Hārvijs Grants, kurš guva 14 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bet 11 punktus guva Kristaps Janičenoks. Viesiem ar 14 punktiem izcēlās Gintars Leonavičs un Juļus Juciks.

Baltijas Basketbola līgas finālā šogad tiekas divu pēdējo gadu čempioni – "Ventspils" BBL turnīrā uzvarēja 2013. gadā, "Šiauliai" pērn. Pusfinālos "Ventspils" ar 74:49 un 76:72 uzvarēja Tartu "TU/Rock", "Šiauliai" pirmajā spēlē ar 73:69 pārspēja Utenas "Juventus", bet otrs mačs beidzās neizšķirti 60:60, ar ko pietika, lai Šauļu klubs otro gadu pēc kārtas kvalificētos finālam.

Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Divu iepriekšējo gadu čempioni gatavi savā starpā sadalīt nākamo BBL titulu. Interesanti, ka aizvadītās nedēļas nogalē abas finālistes nacionālajos čempionātos piedzīvojušas zaudējumus. Jācer, ka neveiksme pret "Valmieru" ventspilniekus būs pamatīgi sapurinājusi, gatavojoties līdz šim svarīgākajai spēlei sezonā! Pēc pirmās finālspēles par nieka divu punktu tiesu tuvāk otrajam Baltijas titulam ir ventiņi.”

Baltijas Basketbola līgas fināls kanālā "Viasat Sport Baltic":
Trešdien, 1. aprīlī 18:25 "Šiauliai" – "Ventspils". 2.spēle

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.