Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Jaunums! Latvijā pirmais sporta un izklaides asistents

Andris Liepa
Andris Liepa

Rudens atkal ir klāt, kas man lika atcerēties par to, kā tieši pirms gada nolēmu uzsākt strādāt pie Speletajiem.com. Es sēdēju mājās un rēķināju savu tā gada totalizatora kopējo bilanci. Par rezultātu nebiju priecīgs, jo no peļņas mani šķīra vien pāris eiro. Tad es sāku domāt, ko būtu varējis darīt citādāk. Ja vien es būtu zinājis, kuros totalizatoros uz manis liktajām spēlēm bija visaugstākie koeficienti. Tas mani noteikti ieceltu plusos, varbūt pat ievērojamos.

Pēc tam, rūpīgi pētot savas nākamās pronozes, es par to pārliecinājos! Koeficienti Latvijas totalizatoros atšķirās un citreiz pat ievērojami.

Tagad ir pagājis gads un esmu nolēmis dalīties ar izstrādāto - www.speletajiem.com

Tas ir sporta un izklaides asistents, kas izveidots ar ideju palīdzēt citiem sporta likmju entuziastiem, lai tie nepieļautu manas pagātnes kļūdas. Šeit ir apkopots viss nepieciešamais, lai sporta notikumu prognozēšana totalizatorā vairs nebūtu tikai hobijs, bet kas vairāk par to.

Ikviens apmeklētājs mājaslapā var izlasīt aktuālākās sporta ziņas, spēļu prognozes, kā arī aplūkot koeficientus dažādos totalizatoros un izmēģināt sporta likmju arbitrāžu.

Man vienmēr ir bijis svarīgi, lai esmu informēts par notiekošo sporta pasaulē. Pieņemu, ka es neesmu vienīgais - visi sporta līdzjutēji vēlas uzzināt, uz kuru komandu pārcēlies tas futbolists, hokejists vai basketbolists, to visu tagad vari atrast šeit: https://speletajiem.com/jaunumi

Ikdienas steigā ne vienmēr sanāk izsekot līdz visiem spēļu rezultātiem, nerunājot pat par notikumiem mačos un labākajiem spēlētājiem. Tāpēc Speletajiem.com ziņu sadaļā ikviens var uzzināt par notikušo un arī gaidāmo.
Papildus sporta ziņām, vietnē ir arī pamācoši raksti, piemēram, no kā izvairīties veicot sporta likmes vai, kādas stratēģijas vislabāk piekopt spēlējot azartspēles. Bieži sanāk apmaldīties arī neskaitāmi daudzo interneta totalizatoru piedāvājumos un bonusos, tāpēc esmu padomājis arī par to - populārākie Latvijas totalizatori bonusi ievietoti atsevišķā sadaļā!

Veicot likmes uz sporta notikumiem ir svarīgi būt pārliecinātam par savu lēmumu. Arī es ļoti bieži šaubījos un nebiju pārliecināts. Tādos gadījumos ir labi "atiet" un prognozēt spēļu iznākumus, izmantojot neīstu naudu. Speletajiem.com reģistrētiem lietotājiem piedāvā prognozēt spēļu iznākumus, tādējādi lietotājs var redzēt savu peļņu vai zaudējumus ilgtermiņā. No tā var arī izsecināt savas kļūdas un gūt pārliecību.

Tomēr, ja šaubas par savu izvēli nepamet, mana ekspertu komanda vienmēr izpalīdz ar saviem ieteikumiem, publicējot iespējamos spēļu iznākumus uz lielākajiem sporta notikumiem šeit: https://speletajiem.com/sporta-prognozes

Citiem var šķist, ka nav nozīmes, kurā totalizatorā tiek veikta likme, tomēr ilgtermiņā tas ir daudz no svara. Katra totalizatora bukmeikeri vienu un to pašu spēli nenovērtēs pilnīgi diametrāli atšķirīgi, taču koeficienti noteikti nebūs vienādi - citur tie būs augstāki, bet citur zemāki. Tas ir iemesls, kāpēc speletajiem.com mājaslapā ir atsevišķa sadaļa, kurā tiek veikta koeficientu salīdzināšana dažādos Latvijas totalizatoros.

Neskaitot koeficientu salīdzināšanu, manā vietnē atrodamas arī arbitrāžas likmes, kuras izmantojot spēlētājs var iegūt garantētu peļņu. Ko tādu nepiedāvā neviena cita mājaslapa Latvijā!

Kā jau teicu - Speletajiem.com ir sporta un izklaides asistents, kas izveidots, lai tu nepieļautu manas kļūdas. Pateicoties vietnes piedāvātajai koeficientu sistēmai, prognozēm un ziņām, Tu vari nopietni palielināt savus totalizatorā gūtos ienākumus.