Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Reklāmraksts: Kā izvēlēties labāko totalizatoru

Izvēlēties labu tiešsaistes totalizatoru ir vienkāršāk, nekā Jums šķiet. Nekas nav svarīgāks par totalizatora uzticamību
Mēs izvērtējam arī bonusus, īpašos piedāvājumus, maksājumus, klientu atbalstu, totalizatorafunkcionalitāti

Labākais totalizators Latvijā nodrošinās drošu un ērtu likmju veikšanas pieredzi, tāpēc ir svarīgi izvērtēt kura ir Jums piemērotākā vietne.

Ja Jūs esat jaunpienācējs tiešsaistes sporta derībās, ir viena lieta, kas Jums būtu jāzina: Jūs neatradīsiet divas vienādas totalizatoru vietnes. Tomēr, izvēlēties sev piemērotāko nav nemaz tik sarežģīti, kā Jums varbūt šķiet.
Šīs rokasgrāmatas nolūks ir palīdzēt derību dalībniekiem orientēties tiešsaistes derību pasaulē un iepazīstināt Jūs ar instrumentiem, kas palīdzēs izvēlēties uzticamu vietni, atbilstošu Jūsu prasībām. Šeit, Jūs apgūsiet katru reģistrācijas procesa soli, iemācīsieties, kā veikt savu pirmo likmi, un, kas ir vēl svarīgāk - kā saņemt savu laimestu, kad viss ir paveikts.

Mums ir vairāku gadu pieredze sporta derībās un mēs paši esam veikuši likmes neskaitāmās sporta derību vietnēs. Mēs izmantojām savas zināšanas un pieredzi, lai izveidotu šo apskatu.

Mūsu ekspertu komanda ir sagatavojusi apskatus par sporta derību vietnēm, kurām Jūs varat uzticēties, taču tās atšķiras, dažas ievērojami, dažas – mazāk. Tās atšķiras, piemēram, bonusu veidu ziņā, kādi tiek piedāvāti, iemaksu un izmaksu procesos – tie ir vien daži faktori. Tikai, iegūstot izpratni par šīm atšķirībām, var iemācīties izvēlēties totalizatoru, kas vislabāk atbilst Jūsu vajadzībām.

Kādas ir atšķirības starp totalizatoriem?

Galvenās atšķirības ir šādas: derību opcijas, klientu atbalsts, finansiālo transakciju norises procesi (ātrums, vienkāršība), vietnes vēsture un reputācija, īpašie piedāvājumi.

Tiešsaistes derību vietnēm ir jāatbilst līdzīgiem nosacījumiem, tāpēc, dažos reģionos, tās nevar īpaši atšķirties no konkurējošajām vietnēm. Piemēram, jebkurā totalizatora vietnē Jums būs jāsniedz sava personīgā informācija, pirms Jūs varēsiet reģistrēties vai saņemt izmaksu.

Reģistrējoties, Jums radīsies pirmais iespaids, kā derību vietnes var atšķirties piedāvāto iepazīšanās bonusu ziņā. Gandrīz visas tiešsaistes derību vietnes dāvās kādus īpašos piedāvājumus, lai piesaistītu jaunos spēlētājus, tomēr, reti kad Jūs redzēsiet divas vietnes, kuru piedāvājumi ir identiski.

Citi tiešsaistes derību vietņu aspekti, ar kuriem saskarsieties:

• Ikdienas derību opciju klāsts (piemēram, uz cik daudziem dažādiem sporta veidiem un spēlēm Jūs varat likt likmes)
• Cik draudzīgs lietotājiem ir vietnes interfeiss
• Pieejamo likmju veidu klāsts – cik tas ir plašs
• Iemaksu/izmaksu apstrādes ātrums
• Iemaksu/izmaksu metodes
• Mobilās vietnes pieejamība
• Īpašie piedāvājumi un bonusi reģistrējoties
• Klientu atbalsta speciālistu pieejamība

Kura totalizatora vietne ir visatbilstošākā Jums – tas atkarīgs no tā, ko novērtējat visvairāk. Dažiem cilvēkiem labāk patīk izprotama, vienkārša vietne, kur var viegli uzlikt likmi. Citus interesē vietne ar augstākajām laimesta iespējamībām. Dažiem patīk sarežģītas, eksotiskas likmes, tādas, kā “12-team parlays”. Citiem svarīgi ir saņemt savus laimestus tik ātri, cik vien iespējams.

Izvēloties sev atbilstošu totalizatoru, ir vitāli svarīgi izprast, kas Jums ir svarīgākais un kādi ir Jūsu ieradumi.
Vai Jūs esat tas cilvēks, kam patīk saņemt VIP servisu un Jūs vēlaties justies novērtēts, saņemot nebeidzamus labumus? Vai Jums ir tendence likt pēc iespējas daudz likmju, un Jūs vēlētos saņemt naudas atmaksu, lai gūtu no tā labumu? Tiklīdz Jūs identificēsiet, kādus pakalpojumus Jūs novērtējat visvairāk un kādi Jums ir mazāk svarīgi, Jūs varēsiet saprast, kura sporta derību vietne ir atbilstošākā Jums.

Kā mēs izvērtējam tiešsaistes derību vietnes?

Tiem no mums, kuriem patīk piedalīties derībās, nepieciešams skaidrs padoms, kur to darīt. Kā jau minējām iepriekš, nepastāv divas identiskas derību vietnes, un tas, kura ir labākā tieši Jums, atkarīgs no tā, ko Jūs vēlaties iegūt no tiešsaistes derībām. Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc mēs analizējam un vērtējam totalizatora vietnes, ir tas, ka vēlamies nodrošināt jaunpienācējiem iespēju izmēģināt derības bez nepieciešamības “akli taustīties”, izmantojot mēģinājumu un kļūdu metodi. Fakts, ka totalizatora vietne izskatās labi, vēl nenozīmē, ka tai ir labs klientu atbalsts vai ka tā vispār spēj pildīt savus solījumus. Mūsu apskati sniedz izpratni par to, kā dažādas derību vietnes attiecas pret bonusiem un iemaksu metodēm, tādējādi detalizēti izklāstot, kā tās atšķiras viena no otras un ļaujot jaunpienācējiem izdarīt argumentētu izvēli.

Uzticamība

Vēl viens svarīgs iemesls, kāpēc mēs veidojam derību vietņu apskatus ir tāds, ka mēs vēlamies atdalīt uzticamās vietnes no tām, kurām uzticamības koeficients ir zems.

Ieguldot laiku neskaitāmu derību vietņu izpētē, mēs spējam atsijāt neuzticamās un fokusēties uz tām, kas atbilst mūsu gaidām.

Lai pierādītu sevi kā uzticamu, vietnei jāatbilst noteiktiem kritērijiem:
• Jāspēj nodrošināt ātras izmaksas
• Jānodrošina tas, ka derību dalībnieku nauda un personīgā informācija tiek glabāta drošībā
• Jāspēj piedāvāt labus bonusus un īpašos piedāvājumus
• Jāspēj nodrošināt labs klientu serviss, kurā darbojas zinoši speciālisti

Nekas nav vērtīgāks par ieguldīto laiku un pūlēm, un mēs varam lepoties ar to, ka ļoti rūpīgi izvērtējam totalizatora mājas lapas, lai atrastu labākās Jums.

Kā darbojas mūsu vērtējumi

Vērtējot totalizatora vietnes, mēs izvērtējam šādas apakškategorijas:
• Bonusi un īpašie piedāvājumi
• Finansiālas transakcijas (iemaksas, izmaksas)
• Klientu atbalsts
• Derību vietnes funkcijas
• Mājaslapas UI un UX

Izvērtējot katru totalizatora vietnes aspektu, mēs piešķiram kopvērtējumu vietnei un varam izcelt starp viduvējām vietnēm labākās. Paturiet prātā, ka mēs paši izmantojam vietnes, kuras vērtējam, un mēs esam pārliecināti, ka mūsu visaugstāk novērtētās vietnes tiešām ir labākā izvēle. Ja Jums ir specifiskas vajadzības, iedziļinieties šajā informācijā, un Jūs noteikti atradīsiet mājaslapu, kas Jums derēs vislabāk.

Kā izvēlēties īsto? Iepazīstieties ar mūsu apskatiem

Tagad, kad Jums ir jāizvēlas totalizatora vietne, tiklīdz esat iepazinies ar apskatiem, Jūs varētu justies gatavs reģistrācijai noteiktā vietnē. Ko Jūs varat sagaidīt reģistrācijas procesā un kā Jūs varat gūt maksimālu labumu no šīs vietnes? Izlasiet mūsu apskatos.


Betsafe.com Rigged in Riga
2

Rigged in Riga noslēdzies: 45 000 LVL iegūst Martins Emanuelsons

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau piektais Betsafe.com organizētais Rigged in Riga pokera turnīrs. Cīņu par pirmo jaunizveidotās Grand Series of Poker Live turnīrus sērijas titulu uzsāka 283 dalībnieki un viņu starpā arī spēcīgākie Latvijas pokera spēlētāji, kas šo viņiem padarīja par lielāko šāda veida turnīru, kāds jebkad noticis Latvijā. Turnīra kopējais balvu fonds sasniedza 424 500 ASV dolāru apmēru.
Betsafe.com Rigged in Riga, 5. - 10. oktobris, 2010.g.
8

Šonedēļ norisināsies lielākais pokera turnīrs Latvijas vēsturē

No 6. līdz 10. oktobrim Rīga kļūs par norises vietu lielam starptautiskam pokera turnīram Betsafe.com Rigged in Riga. Turnīra prognozētais balvu fonds varētu sasniegt pusmiljonu ASV dolāru, bet dalībnieku skaits pāri par trim simtiem. Latvijā ieradīsies spēlētāji no aptuveni 20 dažādām valstīm.
Totalizatora likmju spēle "Betsafe.com Izdzīvotājs"
20

No 1 lata līdz 250000 LVL – vai tas ir reāli? Nesakiet „nē”!

Online totalizatoru portālā Ototo.lv jau vairākus mēnešu norisinās spēlē, kuras nosaukums ir „Betsafe.com Izdzīvotājs”. Tikko šajā spēlē sasniegts jauns rekords.