Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Lukašenko: "Lai tas Bahs un viņa banda parāda, kur ir mana vaina!"

Lukašenko: "Lai tas Bahs un viņa banda parāda, kur ir mana vaina!"
Aleksandrs Lukašenko. Foto: AP/Scanpix

Baltkrievijas valsts vadonis Aleksandrs Lukašenko pauž neapmierinātību ar Starptautiskās olimpiskā komitejas (SOK) prezidentu Tomasu Bahu saistībā ar uzliktajām sankcijām.

Kā jau ziņots, SOK ieviesa sankcijas pret Baltkrievijas Olimpisko komiteju un tās vadītāju Lukašenko.

"Šo uzskatām par politiski motivētu lēmumu, kas domāts spiediena izdarīšanai uz Baltkrievijas Olimpisko komiteju," vēsta minētās valsts olimpiskās kustības paziņojums.

"Mums vajag vērsties tiesā. Lai viņi, tas Bahs un pārējie - tā SOK banda, parāda, kur ir mana vaina! Ka aizstāvu savu valsti?!" Aleksandrs Lukašenko uzstājas slimnīcas darbinieku priekšā. "Par ko mani sodīt, lai es nepiedalītos kaut kādos pasākumos... Es taču tādos neesmu piedalījies 25 gadus, izdzīvošu arī turpmāk! Vai tad Starptautiskā olimpiskā komiteja un visas valstis sapulcējās apspriest šo tēmu? Viņi tur jau izlēmuši. Lai būtu, izdzīvošu. Bet kāpēc bērnus aiztiek?"

"Pasaulē nav taisnīguma. Ja tu taisnīgi veido kādu politiku, nebūsi nevienam vajadzīgs un būsi ienaidnieks," norāda Baltkrievijas vadonis.

.

Izmantotie resursi:
Sila Slova / Pul Pervogo
belta.by


, 2020-12-08 18:45, pirms 3 gadiem
Nu gan tiešām kāds ir aizvainojis ūsaino tarakānu,slepkavnieku.
, 2020-12-08 18:49, pirms 3 gadiem
Vecais muļkis līdz kapa malai turēsies pie sava krēsla un kopā ar viņu arī apraks... Diez cik ilgi zombēs savējos
, 2020-12-08 19:48, pirms 3 gadiem
Bet vēl pirms gada taču Latvijā bija daudzi, kas lika par piemēru Luku - lūk, īsts prezidents! Pat uz vecumu prātu izkūkojušais komponists Kalniņš par viņu fanoja. Kur šie visi gudrīši tagad?
, 2020-12-08 20:26, pirms 3 gadiem
Staigāt ar AK pa Minskas ielām nopietnu ģīmi kopā ar apbruņotu dēlu bruņukaskā un piesaukt Bahu-to jau tikai lukašs prot . Orgināli,vismaz ir par ko parēkt.
, 2020-12-08 21:34, pirms 3 gadiem
Belaru kartupeļu Džo saņēma kārtējo huku un nagdauns. Drīz būs K.O.
, 2020-12-08 22:18, pirms 3 gadiem
berimors rakstīja: Bet vēl pirms gada taču Latvijā bija daudzi, kas lika par piemēru Luku - lūk, īsts prezidents! Pat uz vecumu prātu izkūkojušais komponists Kalniņš par viņu fanoja. Kur šie visi gudrīši tagad?
Kalniņš ir tik svarīgs kekss,ka viņa čekas dosjē delfos neatradīsim. Ne ar ko citu viņa vājprāta murgus nav iespējams izskaidrot. Bet luka ir mēsls tīrā formā
, 2020-12-08 22:26, pirms 3 gadiem
Žēl onkuliņa, galīgi aptracis jau...
, 2020-12-08 23:08, pirms 3 gadiem
Vai kaads zin - belaru hokeja federaacija atbildeeja uz lhf veestuli kur prasiija arii info par belaru hok.federacijas shefu saistiibaa ar represijaam?
, 2020-12-09 02:31, pirms 3 gadiem
Taisnības apoloģēts atradies! 😡
, 2020-12-09 05:14, pirms 3 gadiem
šnapi rakstīja: Žēl onkuliņa, galīgi aptracis jau...
Būtu labāk žēlojis tos baltkrievus,kurus viņa rīkļurāvēji atspārda,spīdzina,kropļo un nogalina
, 2020-12-09 16:59, pirms 3 gadiem
Gaidām to brīdi,kad kāds belaru aptrakušais viņu vienkārši novaļīs!
, 2020-12-09 17:27, pirms 3 gadiem
berimors rakstīja: Bet vēl pirms gada taču Latvijā bija daudzi, kas lika par piemēru Luku - lūk, īsts prezidents! Pat uz vecumu prātu izkūkojušais komponists Kalniņš par viņu fanoja. Kur šie visi gudrīši tagad?
Imants Kalniņš: “Katra latvieša plauktā ir vieta Korānam!”
🤦‍♂️
No comments...
Dāvis Mārtiņš Daugavietis. Foto: Jaunā Vienotība

Sporta apakškomisija nosoda SOK rekomendācijas par krieviem un baltkrieviem

LETA. Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) rekomendācija ļaut Krievijas un Baltkrievijas sportistiem atgriezties sacensību apritē kā neitrāliem atlētiem nav pieņemama, uzsver Saeimas Izglītības, zinātnes un kultūras komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis (JV).
SOK prezidents Tomass Bahs. Foto: Reuters/Scanpix
12

Ukraina atzinīgi vērtē SOK lēmumu par Krievijas sportistu atgriešanos OS atlikšanu uz vēlāku laiku

LETA--AFP. Ukraina otrdien atzinīgi novērtēja Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) lēmumu, šobrīd nepielaižot Krievijas sportistus dalībai nākamā gada olimpiskajās spēlēs Parīzē.
Anda Čakša. Foto: Izglītības un zinātnes ministrija
31

Čakša: ''Nav pieļaujams valsts finansējums sportistiem, kuri startē sacensībās ar krievu un baltkrievu sportistiem''

LETA. Nav pieņemams, ka Latvijas valsts budžeta finansējumu saņem sportisti, kuri piedalās vienās sacensībās ar Krievijas un Baltktrievijas sportistiem, intervijā LTV1 raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).