Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

SOK prezidents vēstulē izsaka pateicību Latvijas Olimpiskajai komitejai

SOK prezidents vēstulē izsaka pateicību Latvijas Olimpiskajai komitejai
SOK prezidents Tomass Bahs. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) un tās prezidents Aldons Vrubļevskis saņēmis pateicības vēstuli no Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) prezidenta Tomasa Baha par sniegto atbalstu, risinot Tokijas Olimpisko spēļu jautājumus.

SOK prezidents vēlreiz pateicās par LOK sniegto atbalstu, plānojot Tokijas Olimpisko spēļu norisi, un uzsvēra, ka arī turpmāk SOK uzturēs ciešus kontaktus ar LOK. Tāpat SOK prezidents atgādināja, ka Tokijas Olimpisko spēļu pārcelšana uz nākamā gada vasaru notikusi tikai un vienīgi atlētu, treneru un oficiālo personu drošības nolūkā, lai neapdraudētu viņu veselību.

Tuvākā gada laikā plānojas spraiga plānošana, kurā tiks iesaistīti ne tikai SOK, Tokijas un Japānas augstākās amatpersonas un Tokijas Olimpisko spēļu orgkomitejas pārstāvji, bet cieša komunikācija notiks arī ar katru Nacionālo Olimpisko komiteju visā pasaulē. SOK ir saņēmusi vairākus aktuālus jautājumus no LOK, uz kuriem atbildes tiks sniegtas visdrīzākajā laikā.

Vēstule pilnā apjomā (angļu valodā) pieejamā LOK mājaslapā.

Izmantotie resursi:
https://t.co/IOudPfW419?amp=1


, 2020-04-03 04:31, pirms 4 gadiem
!
Dāvis Mārtiņš Daugavietis. Foto: Jaunā Vienotība

Sporta apakškomisija nosoda SOK rekomendācijas par krieviem un baltkrieviem

LETA. Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) rekomendācija ļaut Krievijas un Baltkrievijas sportistiem atgriezties sacensību apritē kā neitrāliem atlētiem nav pieņemama, uzsver Saeimas Izglītības, zinātnes un kultūras komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis (JV).
SOK prezidents Tomass Bahs. Foto: Reuters/Scanpix
12

Ukraina atzinīgi vērtē SOK lēmumu par Krievijas sportistu atgriešanos OS atlikšanu uz vēlāku laiku

LETA--AFP. Ukraina otrdien atzinīgi novērtēja Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) lēmumu, šobrīd nepielaižot Krievijas sportistus dalībai nākamā gada olimpiskajās spēlēs Parīzē.
Anda Čakša. Foto: Izglītības un zinātnes ministrija
31

Čakša: ''Nav pieļaujams valsts finansējums sportistiem, kuri startē sacensībās ar krievu un baltkrievu sportistiem''

LETA. Nav pieņemams, ka Latvijas valsts budžeta finansējumu saņem sportisti, kuri piedalās vienās sacensībās ar Krievijas un Baltktrievijas sportistiem, intervijā LTV1 raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).