Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Kvitova: "Nespēju reaģēt uz pēkšņo tempa maiņu"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kvitova: "Nespēju reaģēt uz pēkšņo tempa maiņu"
Petra Kvitova
Foto: AFP/Scanpix

Pagājušā gada Vimbldonas čempione Petra Kvitova, kura šodien 2. kārtā izsēja seta un breika pārsvaru pret Jeļenu Jankoviču (6:3, 5:7, 4:6) ar milzu grūtībām mēģināja izskaidrot sava zaudējuma iemeslus.

"Grūti izskaidrot, kas notika. It kā 2. setā biju vadībā, bet viņa pēkšņi sāka atspēlēties, darbojās agresīvāk. Es nespēju atbildēt, serve man nebija palīgs. Man bija grūtības ar katru sitienu, kuru Jankoviča izdarīja. Nebūt mana mīļākā turnīra otrajā nedēļā ir patiešām ļoti skumji," pauda Čehijas labākā tenisiste.

2011. un 2014. gada čempione Kvitova pēdējos piecos gados Vimbldonā tika vismaz līdz ceturtdaļfinālam. Agrāk viņa bija spiesta izstāties tikai pirmajos divos turnīros 2008. un 2009. gadā, kad zaudēja jau 1. kārtā.

"Spēlēšana uz zālāja man ir grūta, tas nenotiek dabiski. Taču spēlēt galvenajā kortā pret esošo čempioni bija neticami, tāpēc esmu laimīga par uzvaru. Kad uzvarēju, nespēju apjaust, kas noticis," pēc mača staroja Jankoviča, kura šonedēļ visas trīs uzvaras guvusi trīs setos, turklāt divreiz atspēlējusies pēc zaudēta 1. seta.

Uzvarot Kvitovu, Jankoviča atkārtoja savu labāko rezultātu Vimbldonā. Viņa 4. kārtā spēlēs piekto reizi (0-4), pirmdien sacenšoties ar 2012. gada finālisti Agņešku Radvaņsku.

Izmantotie resursi:
The Championships, Wimbledon 2015 - Official...

     [+] [-]

, 2015-07-05 10:27, pirms 9 gadiem
Un kas tad ir, ka bija breika pārsvars? Sieviešu tenisā servei nav ne tuvu tik liela nozīme, kā vīriešu.