Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Monfīss un Pērs gatavi izklaidēt mačos pret Nišikori un Federeru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Monfīss un Pērs gatavi izklaidēt mačos pret Nišikori un Federeru
Gaels Monfīss
Foto: Sipa USA/Scanpix

Ceturtdien "US Open" turnīra programmā par saistošāko maču jāsauc Gaela Monfīsa duelis ar bijušo finālistu Kei Nišikori. Šis mačs ne velti nopelnījis laiku vakara sesijā un sāksies plkst. 2:00 naktī pēc Rīgas laika.

Mentāli stabilākais Kei Nišikori šīs sāncensības laikā iekrājis 3-1 bilanci, bet vairāki mači varēja beigties ar pretinieka uzvaru. Pēdējās trīs cīņās uzvarētājs tika noskaidrots 3. seta taibreikā, un zaudētājs kortu pameta ar neizmantotām vairākām mačbumbām.

Gaels Monfīss 2016. gadā Maiami "Masters 1000" ceturtdaļfinālā japānim zaudēja ar piecām mačbumbām un Riodežaneiro olimpiādes ceturtdaļfinālā neizmantoja trīs mačbumbas. Savukārt Nišikori francūzim izšķirošā seta taibreikā zaudēja 2017. gadā Monreālas "Masters 1000" turnīrā, kur viņam uzvaras gūšanai nepietika ar četrām mačbumbām.

Benuā Pērs līdz šī gada 21. jūnijam Rodžeram Federeram bija zaudējis ne tikai visos piecos mačos, bet ar visos 11 setos. Kad abi sacentās Hallē, francūzis beidzot ieguva pirmo setu dueļos pret šveicieti, turklāt bija tuvu arī lielai uzvarai, tomēr ar 3:6, 6:3, 6:7(7) zaudētajā mačā palika nerealizētas divas mačbumbas, no kurām viena bija ar savu servi.

Francijas sakarā šodien jāpiemin arī sieviešu turnīrs, kur Karolīna Garsija 2. kārtas mačā dosies ar 0-3 bilanci pret Moniku Puigu. Abas tikās arī pagājušajā nedēļā Ņūheivenas ceturtdaļfinālā, kur olimpiskā čempione uzvarēja ar 7:5, 1:6, 6:2. Puiga šonedēļ 1. kārtas mačā ar 6:0, 6:0 pazemoja Stefāniju Fēgeli, bet Garsijai 6:2, 6:2 uzvara pār vīrusa upuri Johannu Kontu.

Šodienas programma: https://www.usopen.org/en_US/scores...