Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

"US Open" 5. diena: Šarapovai Liziki pārbaudījums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"US Open" 5. diena: Šarapovai Liziki pārbaudījums
Marija Šarapova
Foto: AP/Scanpix

"US Open" dāmu turnīrā ne dienu neiztiek bez favorītu zaudējumiem? Vai iesāktā sērija tiks turpināt arī piektdien? Varbūt šodien kārta atvadīties no gada pēdējā "Grand Slam" turnīra būs Marijai Šarapovai? Krievijas pirmā rakete vakara noslēgumā sacentīsies ar Sabīni Liziki.

Marija Šarapova – Sabīne Liziki (viensviens.lv prognoze: 1.22-4.55)

"US Open" nav Vimbldona, kur Liziki guvusi vienīgo uzvaru sešos mačos pret Šarapovu, taču, ja tev pieder pasaulē ātrākā serve, nav iemesla būt pesimistam cīņā pret Šarapovu arī ārpus savas mīļās Vimbldonas. Maša iepriekšējā kārtā bija spiesta spēlēt trīs setus pret Aleksandru Dulgeru. Rumāniete cīņas otrajā pusē pagura, nespējot sarūpēt sensāciju.

Liziki diez vai piekusīs, toties vācietes spēlē šonedēļ bijušas ievērojamas serves problēmas – pārāk daudz dubultkļūdu (pirmajos divos mačos kopā 18). Šarapova pret Liziki noslēgs dienas programmu Eša arēnā, mačs varētu sākties ap plkst. 5:00 sestdienas rītā pēc Latvijas laika.

Karolīna Vozņacki – Andrea Petkoviča (viensviens.lv prognoze: 1.30-3.70)

Mača intriga: vai vācietes uzbrukums būs pārāks pār Dānijas pirmās raketes aizsardzību. Vozņacki ir slavena ar savu spēli aizsardzībā, izmisumā iedzenot ļoti daudzas sāncenses. Petkoviča Karolīnu vienreiz ir uzvarējusi, taču tas bija pasen – 2011. gadā Maiami Andrea bija pārāka ar 7:5, 3:6, 6:3. Vozņacki togad uzvarēja nākamajās divās cīņās, ieskaitot vienu maču Ņujorkā, kas beidzās ar 6:1, 7:6(5) Vozņacki labā.

Vozņacki 1. kārtā vienu setu zaudēja Magdalēnai Ribarikovai, kura izstājās kājas savainojuma dēļ, bet 2. kārtā viņa netika nopietni testēta, jo pretī stājās "Grand Slam" debitante Aļaksandra Sasnoviča. Tupretī Petkoviča pamatīgi nocīnījusies abos savos mačos šonedēļ, gan Onsu Žabēru, gan Moniku Puigu uzvarot trīs setos. Pie tam otrajā mačā Petkoviča pēdējā setā bija iedzinējos ar diviem breikiem, kā arī deficītu likvidēja taibreikā. Domājams, ka vienu setu Petkoviča Vozņacki var atņemt. Šis būs ceturtais mačs "Grandstand" kortā un sāksies ne agrāk kā pusnaktī.

Davids Ferers – Bernards Tomiks (viensviens.lv prognoze: 1.23-4.40)

Tomiks Fereram divos setos zaudējis abus iepriekšējos mačus (abas cīņas notika uz "hard"), tiesa, tie bija pirms vairākām sezonām – 2010. un 2012. gadā. Vismaz pirmajā mačā Bērnijs vēl nebija gana nobriedis, lai varētu pieklājīgi cīnīties ar Davidu. Šovasar Tomiks ir atguvis pārliecību un interesi par tenisu. Vai viņam ar savu talantu pietiks, lai uzlauztu Ferera slaveno aizsardzību, varēs redzēt Eša arēnas trešajā mačā, sākums ap 22:00.

Ernesta Gulbja mačam pret Dominiku Tīmu būs veltīts atsevišķs materiāls. Pilns piektās dienas spēļu saraksts pieejams šeit.

Kur skatīties?

"US Open" rāda abi Eurosport kanāli, tāpat sacensības no Ņujorkas var redzēt labi zināmajos Sky Sports 3, ESPN un arī Tennis Channel. Legālus strīmus piedāvā Eurosport Player un Unibet TV. Tiešraides pieejamas no septiņiem kortiem – "Ashe", "Armstrong", "Grandstand", kā arī numurētajiem kortiem: 5., 11., 13. un 17.

     [+] [-]

, 2014-08-29 14:54, pirms 10 gadiem
Abās dāmu spēlēs būs kārtīgas klapes, 3 seti abās spēlēs.

     [+] [-]

, 2014-08-29 17:51, pirms 10 gadiem
varbūt laiks Sabīnei aizsūtīt Mariju mājās

     [+] [-]

, 2014-08-29 22:40, pirms 10 gadiem
Kunksti uzvarēs!