Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Nišikori ar trešo mēģinājumu negatīvs koronavīrusa tests, taču "US Open" nākas izlaist

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nišikori ar trešo mēģinājumu negatīvs koronavīrusa tests, taču "US Open" nākas izlaist
Kei Nišikori. Foto: AFP/Scanpix

Pirms sešiem gadiem "US Open" finālu sasniegušais japānis Kei Nišikori šogad Ņujorkā nespēlēs koronavīrusa radīto seku dēļ, esot spiests izlaist turnīru, kur viņam izdevies karjeras labākais rezultāts.

Nišikori pirms desmit dienām paziņoja, ka viņam ir pozitīvs koronavīrusa tests. ATP ranga 31. vietā esošajam Japānas sportistam pozitīvs bija arī atkārtots tests pēc septiņām dienām, bet šodien veiktais tests ir negatīvs.

Neskatoties uz to, 30 gadus vecais sportists paziņoja, ka uz Ņujorku nedosies, jo vīrusa radīto seku dēļ nav fiziski gatavs spēlēt "Grand Slam" turnīros esošos "best of five" formāta mačus līdz uzvarētiem trim setiem. Nišikori ar COVID-19 saslima Breidentonā (Florida), kur viņš trenējas.

Japānas tenisa zvaigzne pirms sešiem gadiem "US Open" finālā ar 3:6, 3:6, 3:6 zaudēja Horvātijas tenisistam Marinam Čiličam.

Pēc Nišikori izstāšanās "US Open" iekļuva rangā šobrīd neesošais Krievijas tenisists Andrejs Kuzņecovs, kurš izmanto aizsargāto reitingu (#130).