Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Japānas pirmajai raketei Nišikori pirms "US Open" atkal pozitīvas Covid-19 analīzes

Agris Suveizda

Japānas pirmajai raketei Nišikori pirms "US Open" atkal pozitīvas Covid-19 analīzes
Kei Nišikori. Foto: AFP/Scanpix

Japāņu tenisists Kei Nišikori pavēstījis, ka pozitīvas izrādījušās arī atkārtotas Covid-19 pārbaudes. Kādreizējais ranga ceturtais numurs gan joprojām neatmet cerības piedalīties "US Open", kā sākums gaidāms augusta pašā izskaņā.

Iepriekšējā svētdienā Nišikori atklāja, ka viņam ir pozitīvas Covid-19 analīzes, bet iepriekšējā vakarā viņš informēja arī par atkārtoti pozitīvām analīzēm. "Man ir minimāli simptomi, un es palieku pilnīgā izolācijā," rakstīja 30 gadus vecais tenisists.

Nākamā pārbaude gaidāma nākamajā nedēļā, un, lai drīkstētu piedalīties "US Open", Nišikori jābūt divām negatīvām pārbaudēm pēc kārtas. Jau pēc pirmajām pozitīvajām pārbaudēm Nišikori izstājās no "Western&Southern Open", kas viņam būtu iesildīšanās turnīrs pirms "US Open". Ja Nišikori nespēs veikt divas negatīvas analīzes pēc kārtas, viņam Floridā būs jāpaliek izolācijā līdz pat 1. septembrim, nokavējot "US Open" sākumu.

Tieši "US Open" ir Nišikori individuāli veiksmīgākais "Grand Slam" turnīrs. Pārējos viņš deviņas reizes ir sasniedzis ceturtdaļfinālu, bet "US Open" japānis 2014. gadā spēlēja finālā, trīs setos piekāpdamies Marinam Čiličam, un 2016. un 2018. gadā arī ir ticis pusfinālā. Pašlaik Nišikori pasaules rangā ieņem 31. vietu, bet 2015. gada martā viņš bija augstajā ceturtajā pozīcijā. 2016. gadā Nišikori izcīnīja olimpisko bronzu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kei-nishik...
https://www.bbc.com/sport/tennis/53...