Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Innuss

Džokovičs: "Šo maču atcerēšos vienmēr"

Džokovičs: "Šo maču atcerēšos vienmēr"
Novaks Džokovičs pēc aizvadītā mača
Foto: AFP/Scanpix

Pagājušajā naktī noskaidrojās otrs finālists šī gada "US Open" turnīrā. Ļoti intriģējošo un interesantā cīņā piektajā setā, atspēlējot divas mačbumbas, uzvaru pret Rodžeru Federeru ar 5:7, 6:1, 5:7, 6:2, 7:5 izcīnīja serbs Novaks Džokovičs. Pēc spēles abi tenisisti sniedza komentārus par aizvadīto maču.

"Tagad ir grūti raksturot manas sajūtas. Desmit minūtes atpakaļ man bija liela iespēja zaudēt visu maču, bet tad izdevās atgūties un uzvarēt. Ir liels pagodinājums spēlēt šādā mačā - šis ir viens no tādiem, kuru atcerēšos vienmēr no savas karjeras. Esmu ļoti saviļņots būt finālā," uzreiz pēc spēles sacīja Novaks Džokovičs. "Godīgi sakot, es aiztaisīju acis un situ bumbas no labās puses prom, cik ātri vien spēju, kad pretiniekam bija divas mačbumbas. Ja tās lido iekšā, tad ir iekšā, bet, ja laukā, tā būtu vēl viena sakāve Federaram "US Open" turnīros. Šoreiz man paveicās, tie bija tikai pāris punkti, kas noteica uzvarētāju."

Tāpat serbs izteica domas par fināla maču pret Rafaelu Nadalu: "Tā noteikti būs grūta spēle. Rafa spēlē vienkārši fantastisku tenisu. Nadals būs ļoti motivēts uzvarēt, jo šis ir vienīgais no "Grand Slam" tituliem, kas viņam vēl nav."
Nerunīgāks pēc spēles bija šveicietis Rodžers Federers: "Beigās biju nedaudz iztukšots. Tāda sajūta, ka esi kaut ko aizmirsis, jo zaudēji maču, bet tev bija mačbumbas. Spēles galotnē teniss bija ļoti labs."

Šī gada "US Open" finālspēle sāksies šovakar, plkst. 23:30. Savā starpā tiksies ar pirmo numuru izliktais spānis Rafaels Nadals un ar trešo numuru izsētais Novaks Džokovičs.

Izmantotie resursi:
AP
eurosport.yahoo.com


, 2010-09-12 13:12, pirms 14 gadiem
Ja vinnēsi finālā, tad ļoti iespējams, ka neatcerēsies gan!
, 2010-09-12 13:58, pirms 14 gadiem
YouTube
- roger federer vs novak...
!!! 1.daļa

YouTube
- roger federer vs novak...
!!! 2.daļa

@PatrickMcEnroe:Match of the year. Thoroughly deserved win for Djoker-incredible effort.
Absolutely incredible tennis!!!!!

@Bryanbros: Watching live scores of the Fed-Djok match on the way to the John Mayer concert in West Palm. Looks like an epic one.

YouTube
- My Dad's reaction to Novak...
, 2010-09-12 14:05, pirms 14 gadiem
Intervija - video un drukātā !!!

The US Open 2010 - Grand Slam Tennis - Official...
, 2010-09-13 18:09, pirms 14 gadiem
Skaista, līdzvērtīga cīņa "līdz pēdējam"!Ar baudu skatījos un jutu līdzi Džokovičam.Veiksmi viņam arī finālā ar Nadalu.Tā tur Novakam ļoti būs nepieciešama
Novaks Džokovičs. Foto: US Open
19

Džokovičs triumfē trīs setos un izcīna 24. "Grand Slam" titulu

Par 2023. gada noslēdzošā "Grand Slam" turnīra "US Open" uzvarētāju aizvadītajā naktī Ņujorkā kronēts serbs Novaks Džokovičs, kurš trīs stundas ilgā cīņā ar 6:3, 7:6(5), 6:3 pieveica Daniilu Medvedevu. Tādējādi Džokovičs atstājis vēsturisku nospiedumu.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
4

Ostapenko pakāpjas uz 16. vietu WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Mūsu vadošā tenisiste Aļona Ostapenko pakāpusies uz 16. vietu, savukārt Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja pacēlusies uz 143. pozīciju.
Koko Gofa. Foto: EPA/Scanpix
19

Gofa atspēlējas, uzspiež savu spēli un izcīna karjeras pirmo "Grand Slam" titulu

ASV lielākajā pilsētā Ņujorkā tuvojas noslēgumam gada pēdējais "Grand Slam" tenisā jeb "US Open". Sieviešu finālā laukuma saimniece Koko Gofa (WTA 6.) pārspēja otro raketi Arinu Sabaļenku - 2:6, 6:3, 6:2.