Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Video: Gulbim sāpīgs zaudējums Bangkokas turnīra 1/4 finālā

Egils Broks
Egils Broks
Latvijas tenisists Ernests Gulbis cietis zaudējumu Bangkokas (Taizeme) ATP turnīra ceturtdaļfinālā, ar 6:7(4), 6:4, 3:6 piekāpjoties spānim Giljermo Garsijam-Lopesam. Spānijas tenisists pusfinālā tiksies ar tautieti, pasaules pirmo numuru Rafaelu Nadalu.
Vērtējums: +3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-10-02 00:27, pirms 14 gadiem
kursh eksperts var pastaastiit, kaapeec Gulbis nav nr.1 pasaulee tenisaa, bet piemeeram M.Strombergs ir nr.1 pasulee jau kuro gadu?

  +3 [+] [-]

, 2010-10-02 00:41, pirms 14 gadiem
joz rakstīja: kursh eksperts var pastaastiit, kaapeec Gulbis nav nr.1 pasaulee tenisaa, bet piemeeram M.Strombergs ir nr.1 pasulee jau kuro gadu?
tāpēc, ka mārim ir jaunībā ielikts fiziskais kājās. ar tādu startu viņu grūti uzveikt. arī pats BMX vēl ir bērnu šūpulī - nav tik daudz sportistu, kas ar to nodarbojas profesionālajā līmenī.
Bet par tenisu - daudzās akadēmijās spiež uz kvantitāti - tik daudzi cer kļūt par jaunajiem agassi, federeriem un nadaliem, ka vnk jābūt kādai čupiņai, kas tomēr būs labāki par ernestu.
līdzīgi kā LV hokejā vislaik ir top 12niekā stabili, bet kāpēc futbolā tā nav? - tad jau jāgriež futbola nauda nost(no valsts budžeta).
daudz ko izsaka pārstāvniecība katrā sporta veidā.

  +3 [+] [-]

, 2010-10-02 00:42, pirms 14 gadiem
joz, varbūt tādēļ, ka tenisā konkurence ir 100x lielāka? (Nebūt nenoniecinu Štromberga sasniegto - gods un slava viņam, kaut nu tādu talantīgu sportistu mums būtu vairāk)

  +2 [+] [-]

, 2010-10-02 01:35, pirms 14 gadiem
joz rakstīja: kursh eksperts var pastaastiit, kaapeec Gulbis nav nr.1 pasaulee tenisaa, bet piemeeram M.Strombergs ir nr.1 pasulee jau kuro gadu?
Divi dažādi cilvēki, divi pilnīgi atšķirīgi sporta veidi...

  +6 [+] [-]

, 2010-10-02 02:31, pirms 14 gadiem
Kad, šodien lasīju rakstu par to, ka Gulbis zaudējis 1/4 finālā Garsijam-Lopesam, tad nodomāju (redzot rezultātu), ka taibreiks (kārtējais zaudētais) bija tas svarīgākais, kas varēja iedrošināt Gulbi paņemt maču. Tagad skatoties šo spēli skaidrs ir pavisam kas cits - tehniski Gulbis ir ļoti augstā līmenī šajā turnīrā. Problēma - tie kulminācijas punkti, kad liekas, ka tūlīt būs uzvara, tūlīt viss nokārtosies, vēl tikai formalitātes un vienā brīdī tā pašpārliecinātība atslābina un ''aizved prom'' no koncentrētas un taktiskas spēles (ierastā ritma) un ar to pietiek. Tenisā tā var būt vien izspēle, bet liktenīga. Te problēma ir psiholoģijā. Tehniskais izpildījums Gulbim bija un ir fantastisks. Tagad papildus jāmācās tikt ar sevi galā... psihloģiski noskaņoties ļoti kritiskos spēles brīžos.

Veiksmi arī turpmāk. Lēnītēm Gulbis tuvojas TOP 10

     [+] [-]

, 2010-10-02 04:32, pirms 14 gadiem
Valdizzz rakstīja: Kad, šodien lasīju rakstu par to, ka Gulbis zaudējis 1/4 finālā Garsijam-Lopesam, tad nodomāju (redzot rezultātu), ka taibreiks (kārtējais zaudētais) bija tas svarīgākais, kas varēja iedrošināt Gulbi paņemt maču. Tagad skatoties šo spēli skaidrs ir pavisam kas cits - tehniski Gulbis ir ļoti augstā līmenī šajā turnīrā. Problēma - tie kulminācijas punkti, kad liekas, ka tūlīt būs uzvara, tūlīt viss nokārtosies, vēl tikai formalitātes un vienā brīdī tā pašpārliecinātība atslābina un ''aizved prom'' no koncentrētas un taktiskas spēles (ierastā ritma) un ar to pietiek. Tenisā tā var būt vien izspēle, bet liktenīga. Te problēma ir psiholoģijā. Tehniskais izpildījums Gulbim bija un ir fantastisks. Tagad papildus jāmācās tikt ar sevi galā... psihloģiski noskaņoties ļoti kritiskos spēles brīžos.

Veiksmi arī turpmāk. Lēnītēm Gulbis tuvojas TOP 10
Piekriitu.

Shodien Ernests kaut kaa nebija koncentreejies siikstai cinnjai par 100 %, seviski tas krita aciis treshajaa setaa, kad ,lai aizkertos, sev neierasti Gulbis nemeeginaaja izsist no ritma Garsijas acemashiinu, ar biezhu dvieliisha pieprasiishanu vai citaam viltiibaam.

     [+] [-]

, 2010-10-02 08:14, pirms 14 gadiem
Kur tad viņš zaudēja, ja šitik fantastiski spēlēja garajās izspēlēs?

  +2 [+] [-]

, 2010-10-02 09:20, pirms 14 gadiem
Lai pats iemācas uzvesties uz laukuma! Tad varēs kaut ko pukstēt par Latvijas līdzjutēju uzvedību!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-02 12:57, pirms 14 gadiem
Gulbim neko nevar pārmest. Kā Garsija Lopes kapā ar Nadalu.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-02 14:12, pirms 14 gadiem
Es to spēli noskatījos webā live - ziniet, man Gulbja spēle atkal atgādina to, kas redzēts 08/09 sezonā - nu nevar džeks uzvarēt, ja necīnās par katru bumbu. Labi, vienreiz padomāja "a h...j sņim, gan jau ieservēšu", bet tad nāca 2ā, 3ā utt. Šādu Gulbja spēli ar lielo "p...j" es redzēju 09. gada Vimbldonā pret Mureju, kad bija kauns skatīties. Šoreiz bija redzams, ka Gulbja arsenāls ir pilnīgāks un kvalitatīvāks, bet tas netika izmantots, jo netika nostrādāts līdz galam. Arī tā debilā raketes laušana - nu nstrādā līdz galam un nebūs jālauž raketes. Jebkurš komentētājs atzīst, ka Gulbis ir talanītgs, bet, acīmredzami, ir citi apstākļi, kas traucē ielauzties top 10. Un tieši šī nostrādāša, šis haizivs instinkts, kas redz pretinieka vājumu un to piebeidz. Nu kā pie 5:1 un savas serves var pieļaut 2us breikus pēc kārtas? Tas ar bija lūzums.

Izskatās, ka Gulbim teniss ir atkal apnicis - nav ugunitiņas acīs un vēlme uzvarēt par katru cenu.

Bet, ja godīgi, es to nesaprotu - ja esi sportists, vēl pie tam profesionālis, kapā par katru cm un uzvaru. Mēs pat amatieros spēlējot basi pārdzīvojam baisi par katru neveiksmi un neatdodam nevienu punktu bez cīņas.

     [+] [-]

, 2010-11-05 16:57, pirms 13 gadiem
piekriitu Valdizzz......loti preciizi papildinaaja Kolhoznieks....ja iisi atbild uz joz jautaajumu tad jaasaka - ''Marim ir raksturs''...