Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča neiekļūst pamatturnīrā Katovicē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča neiekļūst pamatturnīrā Katovicē
Diāna Marcinkeviča
Foto: www.katowiceopen.pl

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča šodien nav spējusi iekļūt Polijas pilsētas Katovices ITF 25 000 sērijas vienspēļu sacensību pamatturnīrā. Vienu kārtu 17 gadus vecajai sportistei izdevās pārvarēt, bet otrajā ar 2:6, 2:6 tika zaudēts polietei Kataržinai Piterai.

Pēc uzvaras Tallinas ITF 10 000 tenisa turnīrā 17 gadus vecā Diāna Marcinkeviča bija paņēmusi dažu nedēļu pārtraukumu, bet šonedēļ ir devusies uz Polijas pilsētu Katovici, kur norisinās ITF 25 000 sērijas tenisa turnīrs. Pērn šī turnīra finālā spēlēja Anastasija Sevastova, tomēr šogad vienīgā Latvijas pārstāve sacensībās ir Diāna.

WTA rangā Marcinkeviča šonedēļ ir 650. vietā, kas šo turnīra lika sākt no kvalifikācijas. Vakar pirmajā spēlē Diāna tikās ar polieti Veroniku Domagalu (WTA 971.) Viņa bija priekšā ar 7:6(5), 3:4, kad poliete nolēma spēli neturpināt. Marcinkevičas nākamā pretiniece šodien bija cita mājiniece Kateržina Pitera (WTA 382.), pret kuru tomēr tika ciests pārliecinošs zaudējums – 2:6, 2:6. Līdz ar to turnīrā Latvijas tenisiste reitinga punktus neieguva. Iespējams, Diāna startēs arī dubultspēļu turnīrā, taču tā izloze pagaidām vēl nav notikusi.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +3 [+] [-]

, 2009-08-31 15:19, pirms 15 gadiem
beidzot jauna bilde.
bet žēl ka netika tālāk.