Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kuzminai un Marcinkevičai dubultspēļu tituls Tamperē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzminai un Marcinkevičai dubultspēļu tituls Tamperē
Diāna Marcinkeviča un Irina Kuzmina

Latvijas tenisistes Irina Kuzmina un Diāna Marcinkeviča šodien kļuvušas par Tamperes (Somija) ITF sērija dubultspēļu turnīra čempionēm. Finālā mūsu sportistes ar 6:4, 6:2 uzveica francūzieti Amandini Hesi un čehieti Moniku Tumovu. Dubultspēļu rangā latvietes ieguva pa 12 reitinga punktiem.

Tamperes ITF turnīrā šonedēļ startēja trīs Latvijas tenisistes – Diāna Marcinkeviča (WTA 506.), Irina Kuzmina un Adrija Runča (abas WTA rangā šobrīd neatrodas). Vienspēļu turnīrā vislabāk veicās Diānai, kura aizkļuva līdz pusfinālam. Diemžēl šodien tajā tika ciests zaudējums pret Francijas pārstāvi Amandini Hesi (985.)– 2:6, 3:6. Kuzmina vienspēlēs tika līdz ceturtdaļfinālam, bet Runčai zaudējums pirmajā kārtā. Vienspēļu rangā Diāna nopelnīja sešus punktus, bet Irina četrus.

Veiksmīgāks Latvijai izvērtās dubultspēļu turnīrs, kurā Marcinkevičas un Kuzminas duets bija izlikts ar pirmo numuru. Pirmā kārta mūsu sportistēm bija brīva, ceturtdaļfinālā ar 6:3, 6:2 apspēlētas japāniete Kana Daniela un somiete Leija Kaukonena, pusfinālā ar 6:3, 6:4 norvēģietes Emma Floda un karolīne Rode-Moje, bet šodien finālā arī Francijas pārstāves Amandines Heses un čehietes Monikas Tumovas duets – 6:4, 6:2. Par izcīnīto titulu sportistes ieguva pa 12 dubultspēļu reitinga punktiem.

Jaunnedēļ Marcinkeviča aizvadīs vēl vienu turnīru Somijā (Savitaipalē), kurā plānojusi startēt arī Zane Zariņa, bet Kuzmina nopietnāku atgriešanos tenisā pagaidām vēl neplāno – cerams nākamgad. Interesanti, ka rīt Tamperē pie dubultspēļu titula Tamperē lūkos tikt vēl viens Latvijas duets – „Challenger” finālā Andis Juška un Deniss Pavlovs spēkosies pret portugāļiem Žoao Souzu un Leonardo Tavarešu.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +1 [+] [-]

, 2010-07-31 16:12, pirms 14 gadiem
Tā vajadzētu abām kopā turpināt!

  +1 [+] [-]

, 2010-07-31 16:16, pirms 14 gadiem
Meitenes tā turēt !

     [+] [-]

, 2010-08-02 00:27, pirms 14 gadiem
Malaces, meitenes! Tā turēt!