Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Podžus divreiz nenosargā pārsvaru pret otrā simta spēlētāju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Podžus divreiz nenosargā pārsvaru pret otrā simta spēlētāju
Mārtiņš Podžus
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Mārtiņš Podžus (ATP 579.) ar līdz beigām nenospēlētu ceturtdaļfināla maču pabeidza pirmo no trim nedēļām Huahinā, kur "Futures 15 000" turnīra trešajā cīņā ar 7:6(4), 4:6, 2:4 zaudēja turnīra pirmajam numuram Aleksejam Vatutinam (ATP 180.) no Krievijas.

Podžus 1. setā pretiniekam breikbumbas nedeva, bet pats nespēja izmantot nevienu no četrām. Divas no tām bija setbumbu vērtībā pie rezultāta 5:4. Mārtiņš vēlāk dominēja taibreikā.

Podžus 2. setu sāka ar breiku, kas zaudēts jau nākamajā geimā. Podžus arī 3. setā bija vadībā ar breiku (2:1), un vēsture atkārtojās, pārsvaru zaudējot jau nākamajā servēšanas reizē, turklāt Mārtiņš tagad zaudēja trīs geimos pēc kārtas un izstājās.

Latvijas otrais numurs šonedēļ "hard" seguma turnīrā nopelnīja divus reitinga punktus.

Podžus šajā Taizemes pilsētā plānojis spēlēt arī nākamajās divās nedēļās. Mārtiņš jau sešos turnīros pēc kārtas spēlē Āzijā, kur oktobrī izcēlās ar četriem ceturtdaļfināliem un vienu finālu piecu turnīru posmā.

     [+] [-]

, 2017-11-30 17:01, pirms 6 gadiem
Vismanei Spānijā ar sīvs zaudējums 2 kārtā turnīra pirmai raketei.

     [+] [-]

, 2017-12-01 14:20, pirms 6 gadiem
stulbie itf kā tik kādam nejiet kā vajag paņem un izstājas un sezonas beigās vispār itf līmeņos katrs trešais mačš sarunāts. neattiecienu uz Podžus.