Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Podžus svarīgo rudeni Vācijā sāk ar vieglu uzvaru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mārtiņš Podžus svarīgo rudeni Vācijā sāk ar vieglu uzvaru
Mārtiņš Podžus
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Mārtiņš Podžus trešdien pārvarēja Hambahas "Futures 10 000" turnīra 1. kārtu, Vācijā ar rezultātu 6:3, 6:2 uzveicot Nīderlandes tenisistu Robertu Konstantinoviči. Jānim Podžum vienspēļu turnīrs jau beidzies ar zaudējumu pirmajā spēlē.

Mārtiņš pērn Hambahā sasniedza pusfinālu, bet nākamajā nedēļā uzvarēja turnīrā Leimenā. Šajos divos turnīros, kuros viņš spēlēs arī šoruden, iegūti 24 punkti, kas dzēsīsies oktobrī. Šobrīd ranga 454. pozīcijas īpašnieka Mārtiņa kontā ir 87 punkti.

Pirmais mačs Hambahā noritēja bez sarežģījumiem, ranga 1710. vietā esošo Robertu Konstantinoviči sagraujot 61 minūti ilgā cīņā. Latvijas otrais numurs teicami servēja, zaudējot tikai sešus punktus, kas nozīmēja pretiniekam breika iespējas nedot. Mārtiņš izcēlās ar septiņiem eisiem un uzvarēja 94% pirmās serves punktu (31/33). Iekļūšana 2. kārtā dod vienu punktu.

Tikmēr ranga 839. vietā Jānis Podžus divarpus stundu ilgā mačā zaudēja austrietim Berndam Kosleram (#1554) – 6:3, 5:7, 6:7(5). Jānis pēdējā setā bija vadībā ar 4:2. Abi brāļi piedalīsies arī dubultspēlēs, kas jāsāk no ceturtdaļfināla. Turnīrs notiek uz paklāja seguma.

Diāna Marcinkeviča, kura Viktorijā nespēja aizstāvēt pērn izcīnīto titulu vienspēlēs (Diānai zaudējums jau kvalifikācijas pirmajā spēlē), vēlā otrdienas vakarā pārvarēja dubultspēļu turnīra 1. kārtu. Marcinkeviča "hard" seguma turnīrā Meksikā spēlē kopā ar Krievijas tenisisti Marinu Meļņikovu. Abas vakar ar rezultātu 3:6, 7:5, 11:9 pieveica Čīles un Taivānas duetu Aleksa Guarači/Čieja-ju Šu. Pērn Viktorijā notika ITF 25 000 līmeņa turnīrs, bet šogad ir ITF 50 000 sacensības. Marcinkeviča dubultspēļu reitingam ieguvusi 15 punktus.

Anastasija Homutova kopā ar Itālijas tenisisti Mišelu Verpelli zaudēja Santa Margeritas Di Pulas ITF 10 000 dubultspēļu turnīra 1. kārtā – 2:6, 3:6 pret Itālijas komandu Kamila Rosatello/Stefānija Rubīni. Homutova vienspēlēs zaudēja kvalifikācijas 2. kārtā, kas bija fināls. No 1. kārtas viņa bija brīva, bet otrajā kapitulēja mājiniecei Martai Bellučo (3:6, 0:6).

Homutova rangā vairs neatrodas, bet šis bija pēdējais turnīrs, kuram viņa vēl pieteicās ar savu bijušo reitinga pozīciju (#1241). Oktobra beigās 19. dzimšanas dienu svinošā Homutova šajā māla seguma turnīrā Itālijā spēlēja otro nedēļu pēc kārtas. Iepriekšējā nedēļā viņa vienspēlēs tika pamatturnīrā, bet tur zaudēja jau pirmajā mačā, tāds pats iznākums arī dubultspēļu turnīrā. Arī nākamais turnīrs viņai šajā pašā vietā, nedēļas nogalē startējot vienspēļu kvalifikācijā.

     [+] [-]

, 2015-09-30 17:16, pirms 9 gadiem
Amatieri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja