Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vismane zaudē Vimbldonas junioru kvalifikācijā

Vismane zaudē Vimbldonas junioru kvalifikācijā
Daniela Vismane
Foto: Richard van Loon

Šodien sākās Vimbldonas junioru kvalifikācijas turnīri. Tajos Latvijai bija pārstāvēta tikai meiteņu sacensībās, kur 1. kārtā neveiksmi piedzīvoja 15 gadus vecā Daniela Vismane.

Vismane kā viena no pēdējām tika pie spēlēšanas kvalifikācijā, kur nepieciešams gūt divas uzvaras. Latvijas tenisiste jau pirmajā mačā ar 3:6, 1:6 zaudēja trīs gadus vecākajai Itālijas pārstāvei Lukrēcijai Stefanīni. Viņa junioru reitingā atrodas 53. vietā, bet Vismanei 97. vieta.

Vismane Rouhemptonā, kur notiek Vimbldonas kvalifikācijas sacensības, šonedēļ spēlēja arī lielajā junioru turnīrā "Nike Junior International", kur arī piedzīvoja neveiksmi kvalifikācijā, bet kā laimīgā zaudētāja tomēr iekļuva pamatturnīrā, tur zaudējot jau 1. kārtā.

Latvijai Vimbldona vēl nav beigusies, jo lietus dēļ dubultspēļu turnīros ātrāk par piektdienu pie vārda netiks Aļona Ostapenko. Viņai plānots spēlēt gan sieviešu dubultspēlēs (kopā ar amerikānieti Kristīnu Makheilu), gan pirmoreiz arī jauktajās dubultspēlēs (kopā ar Austrijas tenisistu Oliveru Maraku).


, 2016-06-30 20:17, pirms 8 gadiem
Viss vēl priekšā! Lai veicas!
, 2016-06-30 20:25, pirms 8 gadiem
Beidzot kāds vārds par Danielu. Par Aļonu gari un plaši tika rakstīts pirms vēl nebija iekļuvusi junioru Top 100.
Pērn Daniela turējās Aļonas grafikā. Šogad ir piebremzējusi, tiesa gan, spēlēts tikai G1 un G2 turnīros. Bijušas vairākas izstāšanās, kā parasti, neveiksmīgs Šauļu kauss, kur zaudēts LL, esot 1.numuram.
Vēl gan 3 gadus var dauzīties pa junioriem. Nākamgad French Open jātiek uzreiz pamatturnīrā.
Konkurence Vismanei LV īsti nav, jācer uz Kamilu Bartoni, bet tas tikai nākotnē.
, 2016-06-30 22:12, pirms 8 gadiem
Mūsu malacīte, mūsu lielā cerība. Gan jau būs arī panākumi. Lai tikai nepārcenšas ar pārlieku trenēšanos un saglabā labu veselību.
, 2016-07-01 00:00, pirms 8 gadiem
Vai kāds zin, ka U14 meitenes, mūsu izlase, izgāja kvalifikāciju un rit jau spēles Eiropas komandas čempionata finālā??? Un ka kvalifikāciju viņi izgāja Turcija otrdiena!!!
, 2016-07-01 00:05, pirms 8 gadiem
nicks rakstīja: Beidzot kāds vārds par Danielu. Par Aļonu gari un plaši tika rakstīts pirms vēl nebija iekļuvusi junioru Top 100.
Pērn Daniela turējās Aļonas grafikā. Šogad ir piebremzējusi, tiesa gan, spēlēts tikai G1 un G2 turnīros. Bijušas vairākas izstāšanās, kā parasti, neveiksmīgs Šauļu kauss, kur zaudēts LL, esot 1.numuram.
Vēl gan 3 gadus var dauzīties pa junioriem. Nākamgad French Open jātiek uzreiz pamatturnīrā.
Konkurence Vismanei LV īsti nav, jācer uz Kamilu Bartoni, bet tas tikai nākotnē.
Par Ostapenko rakstīja agrāk, jo viņa ir krieviete, bet Vismane ir latviete, ta ka sorry, greizsirdība.
, 2016-07-05 10:51, pirms 8 gadiem
Ko nu niekus, Vismanei tikai junioru teniss arī būs. Labi ja tiks līdz ITF 10niekiem un tur iebuksēs. Tūrē miljons talantu un darba rūķu, ar ko gan viņa paņems krievietes ukrainietes un talantīgās tenisistes???Nav potenciāla, izdomas diemžēl, kungi. Visu cieņu, ka cenšas, bet no Ostapenko potenciāla varbūt 3% labi ja ...
Pienāks saldie 18 un prom uz ASV universitātēm, bet ja izvēlas PRO dzīvi, 250-350 reitings
, 2016-07-05 11:02, pirms 8 gadiem
nekādas greizsirdības, Ostapenko tenisa prasmes diez vai tuvākajā laikā kāda censone LV atkārtos... Vismanes, Kamilas utt ne tuvu īstam pro līmenim un spējām . Cīnītāja un vikingu cienīgā Marcinkēviča ir visu aizmirsta, kaut arī medaļu pelnījusi par iztērētiem 500K tūrē un nopelnītiem 100K
95% LV pro teniss beidzas īsti nesākoties
ir paveicies ka ir SEV un OST dotajā brīdi, tālāk nav nekā , bet sapņot un kalkulēt mēs varam
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

Madrides "WTA 1000" kvalifikācijā Semeņistaja zaudē pasaules 69. raketei

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās beļģietei Grētai Minnenai - 6:3, 2:6, 4:6.
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

Štrombaham minimāls kāpums ATP rangā

Tenisa profesionāļu asociācija (ATP) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas vīriešu tenisa līderis Roberts Štrombahs zaudējis vienu punktu, taču pakāpies no 389. uz 388. vietu.