Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova pusfinālā neiekļūst

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova pusfinālā neiekļūst
Anastasija Sevastova
Foto: AP/Scanpix

Latvijas labākajai tenisistei Anastasijai Sevastovai nav izdevies iekļūt Kansurmeras (Francija) ITF 100 000 sērijas trunīra pusfinālā. Ceturtdaļfinālā liepājniece divos setos ar 5:7, 2:6 piekāpās igaunietei Kajai Kanepi.

Sevastovai ar spēcīgo igaunieti šī bija pirmā savstarpējā tikšanās, kurā diemžēļ krietni pārāka bija Kanepi, izcīnot uzvaru divos setos ar 7:5, 6:2. Par ceturtdaļfināla sasniegšanu šajā turnīrā Sevastova nopelnījusi 40 ranga punktus.

Tālāk Sevastovas maršrutā Eštorilas (Portugāle) apmeklējums. Nākamajā nedēļā WTA tūrē notiks divi turnīri. Labākās tenisistes sacentīsies prestižajā Romas turnīrā, bet daļa rangā zemāk esošo izmēģinās spēkus Eštorilā, kur notiks ''International'' kategorijas turnīrs ar balvu fondu 220 000 ASV dolāru. Sevastova šajā turnīrā iekļuvusi uzreiz pamatsastāva dalībnieču pulkā.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-30 20:23, pirms 14 gadiem
nu principa tomer izskatās, ka sevastovas solis nav attaisnojies, ja sados zemos turniros if tik specigs pretiniecu sastavs, tad jau labak risket un spelet wta turniros un kvalifikacija. ko tad sevastova ieguva no si turnira? pec tenisa merauklas loti pieticigu pikji un punkti jau ari nav nkadi dizie...nedomaju ka ieprieksejas speles vinai kaut ko deva, jo vina sagrava pretinieces...

     [+] [-]

, 2010-05-01 02:27, pirms 14 gadiem
spelju prakse ar lidzvertigam pretinieceem! un punkti tiri soliidi