Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejnieks un Marcinkeviča rīt cīnīsies par tituliem

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejnieks un Marcinkeviča rīt cīnīsies par tituliem
Diāna Marcinkeviča

Kārtējās uzvaras šodien guvuši Latvijas tenisisti Kārlis Lejnieks un Diāna Marcinkeviča, kas viņiem devušas vietu vienspēļu turnīru finālos. Kārlis rīt Francijas pilsētas Rodēzas turnīra finālā spēkosies ar mājinieku Gregoru Burkē, bet Diānai Tunisijas pilsētas Monastiras turnīra finālā pretī stāsies slovākiete Jana Čepelova.

22 gadus vecais Kārlis Lejnieks (ATP 407.) šodien aizvadīja vienspēļu „Future” pusfināla maču Francijas pilsētā Rodēzā. Viņa pretinieks bija turnīra otrais numurs, mājinieks Žonatans Eiseričs (ATP 314.). Maču Kārlis neiesāka labi – trīs reizes zaudēts savas serves geims un 1:6. Otrajā setā gan izdevās nospēlēt krietni labāk un revanšēties ar 6:2. Izšķirošais sets bija ļoti līdzīgs, bet taibreikā veiksmīgāks bija Kārlis, triumfējot ar 7:4. Līdz ar to mūsu sportists sasniedzis jau sesto „Future” finālu šosezon.

Viņa pretinieks cīņā par titulu būs cits francūzis Gregors Burkē, kurš ir turnīra pirmais numurs un ATP rangā ieņem 272.vietu. Pret šo sportistu mūsu tenisists jau reizi ir spēlējis – pērn Vācijā trijos setos Kārlim izdevās uzvarēt ar 7:6(5), 1:6, 6:3. Cerams, ka rīt izdosies to izdarīt vēlreiz, un Lejnieks tiks pie sava trešā „Future” titula karjerā. Pagaidām Kārļa kontā 10 reitinga punkti, bet par uzvaru finālā iespējams iegūt 18 punktus.

Tikmēr pie otrā ITF vienspēļu titula karjerā (un pirmā šajā sezonā) rīt centīsies tikt 18 gadus vecā Diāna Marcinkeviča (WTA 611.). Viņa Tunisijas pilsētas Monastiras ITF 10 000 sacensību pusfinālā šodien ar 6:7(3), 6:3, 6:4 apspēlēja Nīderlandes tenisisti Bernīzi Van De Veldi (WTA 988.). Rīt finālā Marcinkevičai pretī stāsies slovākiete Jana Čepelova (WTA 602.), pret kuru līdz šim nav spēlēts. Par fināla sasniegšanu Latvijas tenisiste ieguvusi astoņus reitinga punktus, bet čempione tiks pie 12 punktiem.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-10-29 23:31, pirms 13 gadiem
Baigais prieks par Kārli
"TAP" palabo