Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bārtija: "Nezinu, kas Aļonai bija par vainu, taču esmu priecīga par ātru uzvaru"

Rolands Eliņš

Bārtija: "Nezinu, kas Aļonai bija par vainu, taču esmu priecīga par ātru uzvaru"
Ešlija Bārtija
Foto: imago/Xinhua/Scanpix

Aļona Ostapenko šodien Uhaņas turnīra pusfinālā piekāpās Austrālijas tenisistei Ešlija Bārtijai (3:6,0:6). Pēc cīņas Bārtija izteicās, ka ir priecīga par savu straujo iekļūšanu finālā, atzīstot, ka Ostapenko šodien kaut kas traucējis parādīt savu labāko sniegumu.

„Šī bijusi neticama nedēļa,” pēc uzvaras sacīja Ešlija Bārtija, kura šodien zaudēja tikai trīs geimos un sasniegusi finālmaču, neskatoties uz to, ka nebija izsēto spēlētāju pulkā. „Šīs nedēļas laikā izdevies parādīt ļoti labu tenisu. Man nav bijuši lieli kritumi, labs līmenis noturēts teju katrā mačā.”

„Patīkami, ka izdevās gūt uzvaru, iztiekot bez ļoti saspringtiem mirkļiem trešajā setā, patīkami, ka trešā seta vispār nebija,” izteicās Bārtija. „Domāju, ka Aļonai šoreiz spēle negāja no rokas. Neesmu īsti droša, kas par vainu, taču esmu priecīga, ka man izdevās, tā sakot, turēt gāzes pedāli nospiestu un droši izskriet cauri otrajam setam, to uzvarot.”

Bārtija šosezon jau spēlējusi WTA turnīru finālos, izcīnot uzvaru Kualampuras turnīrā. Šoreiz viņa ir apmierināta jau par tikšanu finālā vien: „Ļoti patīkami, ka esmu ieguvusi vēl vienu iespēju pacīnīties par titulu. Un ja arī tas neizdosies, šī tik un tā būs bijusi ļoti veiksmīga nedēļa. Sezonas sākumā nebiju domājusi par tik lieliem panākumiem, taču tie noteikti ir jauki.”

Izmantotie resursi:
Barty seals first Premier 5 final with...

  -1 [+] [-]

, 2017-09-29 18:31, pirms 7 gadiem
Visas top 10 tenisistes sezonas beigās mokās ar nogurumu un traumām. Mūsējā vienīgā no desmitnieka sasniedza pusfinālu.Nākošais Pekinas turnīrs nebūs savādāks, kas būs svaigāka tā vinnēs.Vai vispār Aļjonai ir vērts piedalīties, nepaspēs atjaunoties.Labāk lai gatavojas sezonas noslēguma turnīram.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-29 22:59, pirms 7 gadiem
Paldies Aļonai par Seulas titulu, Mugurusas uzvarēšanu, bet Ešlijai veiksmi finālā.

     [+] [-]

, 2017-09-29 23:01, pirms 7 gadiem
Aļonuška, tikai mieru! Neuztraucies, jo ne jau visas spēles un visi turnīri Tev ir jāvinnē, vajag sevi arī nedaudz pasaudzēt. Tu tāpat savos gados jau esi sasniegusi ļoti daudz. Veselība ir galvenais! Jo Tev visa dzīve un karjera ir vēl priekšā. Tu, bez šaubām, būsi pasaulē pirmā! Tikai proti racionāli sadalīt savu fantastisko potenciālu. Lai Tev veselība un veiksme sporta karjerā! Visa Latvija ar Tevi lepojas!

  -1 [+] [-]

, 2017-09-29 23:38, pirms 7 gadiem
Tieši tā. Talants un dotības viņai lielas,bet šo lielo spēku jāsāk ievirzīt uz pareizā ceļa. Jāsāk vairāk apgūt vēl neērtie neierastie sitieni, ko pašlaik laikam nepielieto tik bieži. Tas ļautu pamainīt spēli savā labā. Vienmēr vajag pārsteiguma momentus, ja jūt, ka spēle vairs neiet kā paredzēts. Vienkārši daudzas sāk saprast kā Aļona spēlē un gatavojas tam. Tas būs darbs starpsezonā. Ir ko vēl apgūt un apgūt, viņa to pati zin. Tagad tik vis sāksies. Gaidam nākamos startus un paldies viņai par visām iepriekšējām iespaidīgajām spēlēm.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-30 08:32, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Paldies Aļonai par Seulas titulu, Mugurusas uzvarēšanu, bet Ešlijai veiksmi finālā.
Vai to var saukt par titulu? Tur taču spēlēja otris simts,kauns būtu neuzvarēt. Te jau pirmais 50-nieks un čiks.