Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča Anglijā arī dubultspēļu turnīrā zaudē pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča Anglijā arī dubultspēļu turnīrā zaudē pusfinālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Diāna Marcinkeviča sestdien pabeidza dalību Vokingas ITF 25 000 turnīrā, kur gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs izdevās tikt līdz pusfinālam.

Ar ceturto numuru izliktais Diānas Marcinkevičas un Justionas Jegiolkas duets mačā par iekļūšanu finālā ar rezultātu 3:6, 6:2, 8:10 piekāpās turnīra pirmajai komandai Klaudija Džovine/Despina Papamihaila.

Marcinkevičai un Jegiolkai pirmajos divos setos startā izdevās iegūt 2:0 pārsvaru. Abos gadījumos tas tika zaudēts. 1. setā pēc tādas notikumu attīstības zaudējums arī visā setā, bet 2. setā no 2:2 izdevās uzvarēt četros geimos pēc kārtas.

Savukārt supertaibreikā pēc ļoti neveiksmīga sākuma no 1:5 izdevās pietuvoties viena punkta attālumā (4:5), vēlāk no 5:9 atspēlēt trīs mačbumbas, tiekot līdz 8:9, tomēr zaudējumu novērst nebija pa spēkam.

Tādējādi Diāna Anglijā, kur mači notiek uz "hard" seguma, pusfinālā zaudēja gan vienspēlēs (sezonas pirmais vienspēļu pusfināls), gan dubultspēlēs. Tikšana līdz pusfinālam šāda līmeņa turnīros dod 18 reitinga punktus.