Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietim fināls otro nedēļu pēc kārtas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietim fināls otro nedēļu pēc kārtas
Miķelis Lībietis
Foto: prezidentotaure.lt

Miķelis Lībietis arī šonedēļ spēlēs "Futures" turnīra finālā, titula spēli sasniedzot Pērnavā.

Ranga 474. vietā esošais Lībietis piektdien pusfinālā ar 7:6(5), 6:4 pieveica 19 gadus veco Somijas tenisistu Patriku Niklasu-Salminenu (ATP 909.), kuram tas bija pirmais "Futures" līmeņa pusfināls. Lībietis maču sāka ar 3:0 starta izrāvienu, bet pārsvaru zaudēja, uzvaru 1. setā nodrošinot taibreikā. Savukārt 2. setā vienīgais breiks notika priekšpēdējā geimā.

Lībietis bilanci "Futures" pusfinālos uzlaboja līdz 7-2 un sestdien spēlēs savā sezonas ceturtajā finālā. Viņš uzvarēja pirmajos trijos – februārī Baku, maijā Hēraklejā un pagājušajā nedēļā Viļņā.

Ar otro numuru izliktā Lībieša pretinieks finālā būs neizsētais Itālijas tenisists Alberto Brici, kurš otrajā pusfinālā ar 6:4, 7:6(5) pieveica sacensību pirmo numuru Laurinu Grigeli (ATP 463.). Brici pašreiz rangā atrodas 1626. vietā, bet savulaik ir bijis 230. pozīcijā. Fināla sasniegšana dod 10 reitinga punktus, čempions saņems 18. Turnīrs notiek uz māla seguma.

Denīza Marcinkeviča kopā ar Krievijas tenisisti Jekaterinu Kazionovu zaudēja savā pirmajā ITF dubultspēļu finālā, ar rezultātu 4:6, 5:7 piekāpjoties turnīra otrajam duetam Emīlija Arbutnota/Anastasija Zaricka (Lielbritānija/Ukraina). Labākas izredzes bija 2. setā, kurā Latvijas un Krievijas komandai 4:1 pārsvars. Tikšana līdz finālam ļāva nopelnīt septiņus reitinga punktus.

     [+] [-]

, 2016-07-29 13:30, pirms 8 gadiem
traki, desmitā spēle rīt 12 dienās... bet jāņem, labi, ka nebija 3 seti šodien. Nākamnedēļ Jūrmalā arī vajadzētu nu kaut kādus punktiņus pielasīt, nu kaut 1/4finālu, lai var nobāzēties pie 400nieka robežas.

Vienīgais, ko gan neizprotu - kāpēc tomēr necenšas vismaz mēģināt tikt pie čaļļu kvaļiem... ar 400+ rangu tai nevajadzētu būt pārāk neiespējamai misijai. Jo nu futūres ir forši, bet būsim godīgi, tā tomēr ir nabagmāja

Moš lielo intervij pēc Jūrmalas var paņemt kāds?

     [+] [-]

, 2016-07-29 13:44, pirms 8 gadiem
Rafaello rakstīja: traki, desmitā spēle rīt 12 dienās... bet jāņem, labi, ka nebija 3 seti šodien. Nākamnedēļ Jūrmalā arī vajadzētu nu kaut kādus punktiņus pielasīt, nu kaut 1/4finālu, lai var nobāzēties pie 400nieka robežas.

Vienīgais, ko gan neizprotu - kāpēc tomēr necenšas vismaz mēģināt tikt pie čaļļu kvaļiem... ar 400+ rangu tai nevajadzētu būt pārāk neiespējamai misijai. Jo nu futūres ir forši, bet būsim godīgi, tā tomēr ir nabagmāja

Moš lielo intervij pēc Jūrmalas var paņemt kāds?
Varbūt meklē iespējas, lai nav jāspēlē kvaļi- katrā challenger?
Pārvarēt 3 Q kārtas ir ļoti grūts uzdevums, bet ja pirmā kārta brīva vai kvalim ir tikai 2 kārtas vai ir iespēja tikt pamatturnīrā, ja labi sokas futures!

     [+] [-]

, 2016-07-29 14:07, pirms 8 gadiem
Jā, tā turnīru plānošana, redzot tos trakos pieteikšanās sarakstu blāķus, tur tok var dumjšs palikt, tur reāli vajag tiešām vienu menedžeri ar matemātiķa grādu. Gan jau, ka pāris reizes tagad līdz gada beigām piesakoties uz visiem challengeriem, kaut kur arī tiktu pamatā, pielasītu tik pat punktus, cik pakāšot futūres 2. kārtā vai QF. Gan jau, ka es te kaut kur kļūdos aprēķinā, bet nu vnk besī, ka pat īsti nemēģina kāpt augstāk. Varbūt mēģina, tik esmu palaidis garām, ja tā, tad sorry

     [+] [-]

, 2016-07-29 14:31, pirms 8 gadiem
Rafaello rakstīja: Jā, tā turnīru plānošana, redzot tos trakos pieteikšanās sarakstu blāķus, tur tok var dumjšs palikt, tur reāli vajag tiešām vienu menedžeri ar matemātiķa grādu. Gan jau, ka pāris reizes tagad līdz gada beigām piesakoties uz visiem challengeriem, kaut kur arī tiktu pamatā, pielasītu tik pat punktus, cik pakāšot futūres 2. kārtā vai QF. Gan jau, ka es te kaut kur kļūdos aprēķinā, bet nu vnk besī, ka pat īsti nemēģina kāpt augstāk. Varbūt mēģina, tik esmu palaidis garām, ja tā, tad sorry
Challenger kvalifikācijas un pat pirmās kārtas- Dod mazāk punktus, kā pusfināli futures! Arī par naudām runājot!

Tieši kvalifikācijas ATP challenger un ATP 250, kur notiek lielās sijāšanas!
Labāk uzreiz pa taisno pamatturnīros, jo tad ir lielākas iespējas!
Ar 170-200p vajadzētu pietikt, lai uzreiz būtu challenger pamatturnīros!

Jāmēģina atrast ritms un tikt vēl vairākos Futures finālos vai pat uzvarēt, tad varēs sākt ar pamatturnīriem Challenger!

     [+] [-]

, 2016-07-29 14:34, pirms 8 gadiem
Skatos, ka veiksmīgi spēlēts dubultspēlēs, tad jau tiks līdz challenger un varēs saprast- ko tad īsti spēlēt dubultspēles vai vienspēles! Protams veiksmīgi var apvienot abus!