Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kuzmina un Marcinkeviča iekļūst Tamperes ceturtdaļfinālā (papildināts)

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzmina un Marcinkeviča iekļūst Tamperes ceturtdaļfinālā (papildināts)
Irina Kuzmina

Latvijas tenisistes Irina Kuzmina un Diāna Marcinkeviča šodien Tamperē izcīnījušas uzvaras ITF 10 000 sērijas vienspēļu turnīra 2.kārtas spēlēs, savas pretinieces uzveicot divos setos. Vēlāk pēcpusdienā Marcinkevičas un Kuzminas duets sasniedza arī pusfinālu dubultspēlēs.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka uz Somijas pilsētas Tamperes ITF turnīru šonedēļ ir devušās trīs latvietes – Diāna Marcinkeviča, Irina Kuzmina un Adrija Runča. Runčai turnīrs gan neizdevās – zaudējumi 1.kārtā kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs, kamēr abām pārējām mūsu sportistēm sekmes labākas.

Šodien notikušajās vienspēļu 2. kārtas spēlēs Marcinkeviča (WTA 506.) uzveica krievieti Karinu Isajanu ar 6:2, 6:4, bet no ranga izkritusī Kuzmina ar 7:5, 6:1 tika galā ar ukrainieti Kristinu Kazimovu. Interesanti, ka abas apspēlētās sportistes šobrīd WTA rangā atrodas dalītajā 868. vietā. Pagaidām Kuzmina un Marcinkeviča ieguvušas pa četriem reitinga punktiem, bet piektdien ceturtdaļfinālā tiksies ar Vācijas tenisistēm - Kuzminai pretī stāsies turnīra pirmais numurs, Lena Marija Hofmane (WTA 546.), bet Marcinkevičai Katrīna Holerta (WTA 1026.).

Šodien pēcpusdienā mūsu sportistes aizvadīja arī dubultspēļu turnīra ceturtdaļfināla spēli. Viņas turnīrā ir izliktas ar 1. numuru, un spēlēja pret japānieti Kanu Danielu un somieti Leiju Kaukonenu. Pirmā uzvara gana viegla - 6:3, 6:2. Pusfinālā pretiniekos būs Norvēģijas duets Emma Floda un Karolīne Rode-Moje.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +4 [+] [-]

, 2010-07-29 13:56, pirms 14 gadiem
Prieks par Irinu un cerams viņai izdosies atgriezties vismaz tajā līmenī, kur viņa bija kādu laiku atpakaļ!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-29 13:57, pirms 14 gadiem
jaded rakstīja: Prieks par Irinu un cerams viņai izdosies atgriezties vismaz tajā līmenī, kur viņa bija kādu laiku atpakaļ!
shogad taa iisti veel neatgrieziishoties, bet, cerams, naakamgad!